Skip to content
Gå til mavedans med Amanda Karmark Bro hos FOF Sydjylland

Mavedans - fortsætter

Mavedans for fortsættere er holdet for dig, der har danset mavedans i et par sæsoner og har kendskab til dansens grundbevægelser.

Her dykker vi ned i sværere eller længere dansekombinationer og vi kan også arbejde med rekvisitter.

Mavedans er sund og sjov motion, hvor alle kroppens muskler bliver brugt. Dansen kan være med til at øge din kropsbevidsthed og selvsikkerhed. En undervisningssession på 1 time indeholder altid opvarmning og let udstræk, for at passe på vores kroppe, samtidigt med at du i løbet af kursus perioden, lærer forskellige dansebevægelser, introduktion til musik- eller stilartsteori og vi sætter det altid sammen til en lille dans hen mod slutningen af sæsonen.

Vi danser i helt almindeligt træningstøj med et tørklæde eller møntbælte om hofterne (vi danser ikke med bar mave).

Husk gerne vanddunken.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 31.05.2023 18:25-19:55 Idrætsbygningen Amanda Karmark Bro
2 Onsdag 07.06.2023 18:25-19:55 Idrætsbygningen Amanda Karmark Bro
3 Onsdag 14.06.2023 18:25-19:55 Idrætsbygningen Amanda Karmark Bro
Se alle Se færre
Amanda Karmark Bro
Underviser

Amanda Karmark Bro

Jeg underviser i både læderhåndværk og dans hos FOF.

Design med læder

Jeg har en bachelorgrad i accessory design fra Kolding Designskole og er i øjeblikket i gang med min kandidatgrad i socialt design.

Jeg har i løbet af uddannelsen specialiseret mig i tasker og læderhåndværk, og har i den forbindelse været i Estland for, at lære nogle spændende håndværksteknikker.

Mit liv med dans

Min karriere som danser startede tidligt, da jeg allerede som barn tog mine første spæde dansetrin på et forældre-barn-hold. Jeg har siden danset mange forskellige dansestilarter. Dog primært sportsdans på konkurrenceniveau i Danmark. Nu banker mit hjerte for den orientalske dans, hvor jeg har forelsket mig i især folklore- og fusionsstilarterne.

Samlet set har jeg omkring 20 års danseerfaring.

Mavedans

I undervisningen ligger jeg vægt på teknikken og kropsforståelse, mens musikforståelse og respekt for kulturen, der gennemsyrer dansen, i lige så høj grad er centrale elementer.

Jeg rejser ofte til Mellemøsten for at få ny inspiration, autentisk undervisning og en føling med dansen i sit kulturelle ophav.