Skip to content

Alle aktiviteter i FOF Sydjylland med fysisk fremmøde er sat i bero t.o.m. den 7. februar, eller når myndighederne mener det igen er forsvarligt at genoptage undervisningen. Hold dig orienteret her på siden og på coronasmitte.dk

Se mere

Kan du ikke vente? Vær på kursus hjemmefra med vores fjernundervisning!

Se online kurser

Jallabina

Jallabina

JALLABINA® er en pre-koreograferet motionsform, der kombinerer alle former for mellemøstlig musik og dansebevægelser med almindelig funktionel træning til sund og sjov motion. Alle uanset danseniveau vil nyde JALLABINA®, som er en sjov, nem og effektiv træning, der garanterer sved på panden og et smil på læben.

Inden for den mellemøstlige dansestil er der en stor variation. Nogle stilarter består af spring og høj-intense bevægelser, hvilke er gode til at træne cardio, mens andre er langsommere med fokus på muskelarbejde og fleksibilitet. Kombineret med almindelig funktionel træning bliver JALLABINA® en meget afbalanceret træning, der er målrettet mod næsten alle muskelgrupper kroppen.

JALLABINA® er opfundet i Stockholm, Sverige af mor/datter duoen Lena Helt og Amina El Mallah, som har boet en længere årrække i Egypten, hvor de fandt, at der var en kæmpe efterspørgsel på dansetræning inspireret af den mellemøstlige dansestil og musik.

Husk vandflasken, tøj du kan bevæge dig i og et par gode sko fx trænings- eller løbesko.

Få en forsmag på JALLABINA®:

Amanda fra JALLABINA® har givet os lov til at vise denne video