Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Få hensyntagende træning hos FOF Sydjylland

Blid yoga for seniorer

På dette hold laver vi yoga i stille og roligt tempo. Det er til dig, der ønsker at få dig rørt på en blid måde og gøre noget godt for dig selv og din krop. Og det er til dig, der ønsker en pause i hverdagen, hvor du skruer ned for tempoet og henter fornyet energi.

Underviseren guider dig roligt igennem yogastillinger og åndedrætsøvelser og sørger altid for, at der er pauser til at mærke efter. Hver time afsluttes med en dejlig afspænding. Alle kan være med.

Ingen tidligere erfaring med yoga nødvendig.

Med yoga giver du dig selv en tidslomme, hvor det kun handler om dig. Du får dig rørt, får en pause i hverdagen og gør noget godt for dig selv - du henter fornyet energi.

Du er meget velkommen til at ringe til underviseren, hvis du har spørgsmål.

Se hvad du skal medbringe og andre vigtige oplysninger under bemærkningerne på det enkelte hold.

Information

  • Dato 03.09.2024-08.10.2024
  • Adresse Arena Aabenraa
    Hjelmallé 3
    6200 Aabenraa
  • Lokale Sal 5
  • Bemærkninger Medbring din egen yogamåtte og et tæppe til afspændingen til sidst. Også gerne 2 yogablokke hvis du har. Nogen gange bruger vi et yogabælte, men et halstørklæde kan sagtens bruges i stedet.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.09.2024 11:15-12:45 Arena Aabenraa Maria Christensen
2 Tirsdag 10.09.2024 11:15-12:45 Bjerggadehuset Maria Christensen
3 Tirsdag 17.09.2024 11:15-12:45 Arena Aabenraa Maria Christensen
Se alle Se færre
Maria Christensen
Underviser

Maria Christensen

Yoga har været min store passion i mange år og jeg holder rigtig meget af at formidle det videre, og dermed give andre muligheden for at opleve glæden ved yoga.

Udover at undervise i yoga, bruger jeg min tid på at være mor til to skønne piger og arbejde som sygeplejerske. Jeg synes det er en dejlig kombination.

Når jeg underviser i yoga, tager jeg udgangspunkt i Hatha Yoga. Det betyder at udgangspunktet er din krop og dit åndedræt. Ved at vende vores opmærksomhed mod kroppen og åndedrættet, kan vi stilne sindet og stille og roligt nærme os den dybe kerne af ro, der findes i os alle.

Undervejs oplever mange at kroppen bliver stærkere og mere smidig, at kropsholdningen bliver forbedret og at vi med yoga giver os selv en tiltrængt og ikke mindst velfortjent pause i den travle hverdag, mange af os oplever.

Når du kommer til yoga hos mig, er du velkommen ligesom du er - ung eller ældre, tyk, tynd, mand, kvinde, smidig eller ej - alle kan være med. For yoga er for alle, og jeg tilpasser stillingerne til lige netop dig. Og du kan være helt sikker på, at timen afsluttes med en dejlig afspænding.

For nogle år tilbage boede min familie og jeg i Indien - yogaens hjemland. Igennem de 3 år i Indien havde jeg mulighed for både at undervise og supplerede min danske yogauddannelse fra Dansk Yoga med indiske uddannelser. Det har været givende og inspirerende, og idag bruger jeg alt det bedste, jeg har lært i de forskellige tilgange, i min undervisning.

Du er velkommen til at kontakte mig på 60 60 99 93, hvis du har spørgsmål.