Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Gå til yoga hos FOF Sydjylland

Yoga - til alle med forskudte arbejdstider

Forkæl dig selv med yoga om formiddagen og bliv klar til aftenvagten, til at hente børn eller hvad din dag ellers byder på...

Du kommer til at ligge, til at sidde, til at stå og til at strække kroppen i alle retninger. Du kommer til at flyde fra en stilling til den næste, og til at holde stillingen så du mærker dine muskler og din udholdenhed. Du vil balancere og vende omvendt og du vil mærke dit åndedræt. Og så kommer du til at ligge helt stille - for du kan være helt sikker på, at vi slutter af med en dejlig afspænding hver gang.

Med yoga giver du dig selv en tidslomme, hvor det kun handler om dig. Du får dig rørt, får en pause i hverdagen og gør noget godt for dig selv - du henter fornyet energi.

Ingen tidligere erfaring med yoga nødvendig.

Du er meget velkommen til at ringe til underviseren, hvis du har spørgsmål. 

Se hvad du skal medbringe og andre vigtige oplysninger under bemærkningerne på det enkelte hold.

Information

  • Dato 02.09.2024-09.12.2024
  • Adresse Arena Aabenraa
    Hjelmallé 3
    6200 Aabenraa
  • Lokale Sal 4
  • Bemærkninger Medbring din egen yogamåtte og et tæppe til afspændingen til sidst. Også gerne 2 yogablokke hvis du har. Nogle gange bruger vi et yogabælte, men et halstørklæde kan sagtens bruges i stedet.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.09.2024 08:30-10:00 Arena Aabenraa Maria Christensen
2 Mandag 09.09.2024 08:30-10:00 Arena Aabenraa Maria Christensen
3 Mandag 16.09.2024 08:30-10:00 Arena Aabenraa Maria Christensen
Se alle Se færre
Maria Christensen
Underviser

Maria Christensen

Yoga har været min store passion i mange år og jeg holder rigtig meget af at formidle det videre, og dermed give andre muligheden for at opleve glæden ved yoga.

Udover at undervise i yoga, bruger jeg min tid på at være mor til to skønne piger og arbejde som sygeplejerske. Jeg synes det er en dejlig kombination.

Når jeg underviser i yoga, tager jeg udgangspunkt i Hatha Yoga. Det betyder at udgangspunktet er din krop og dit åndedræt. Ved at vende vores opmærksomhed mod kroppen og åndedrættet, kan vi stilne sindet og stille og roligt nærme os den dybe kerne af ro, der findes i os alle.

Undervejs oplever mange at kroppen bliver stærkere og mere smidig, at kropsholdningen bliver forbedret og at vi med yoga giver os selv en tiltrængt og ikke mindst velfortjent pause i den travle hverdag, mange af os oplever.

Når du kommer til yoga hos mig, er du velkommen ligesom du er - ung eller ældre, tyk, tynd, mand, kvinde, smidig eller ej - alle kan være med. For yoga er for alle, og jeg tilpasser stillingerne til lige netop dig. Og du kan være helt sikker på, at timen afsluttes med en dejlig afspænding.

For nogle år tilbage boede min familie og jeg i Indien - yogaens hjemland. Igennem de 3 år i Indien havde jeg mulighed for både at undervise og supplerede min danske yogauddannelse fra Dansk Yoga med indiske uddannelser. Det har været givende og inspirerende, og idag bruger jeg alt det bedste, jeg har lært i de forskellige tilgange, i min undervisning.

Du er velkommen til at kontakte mig på 60 60 99 93, hvis du har spørgsmål.