Skip to content
Gå til yoga med Marie Zabel hos FOF Sydjylland

Bevægelse, bevidsthed og indre balance

Bevægelse, bevidsthed og indre balance

Et nærende og fordybende forløb med blid yoga, åndedræt og meditation

På dette forløb skal vi arbejde med at stimulere nervesystemet med enkelte afslappende elementer, såsom åndedræt, sansning og stilheden. Du guides roligt ind i bevægelse og inviteres til at mærke ind i egen krop. Du hjælpes til at komme ud af hovedet, ”lande” i kroppen og skabe jordforbindelse.

Underviseren kommer med en sundhedsfaglig baggrund som ergoterapeut og hendes undervisning er inspireret af MediYoga og Kundalini Yoga, hvoraf hun er uddannet.

Vi arbejder som udgangspunkt med det samme yogasæt. Bygger stille og roligt på, for at komme mere i dybden med øvelserne, lader kroppen langsomt genkende og giver sindet mulighed for at slippe sit tag i dig.

Vi vil arbejde i dybden med det lange dybe åndedræt, så du kan (gen)lære at trække vejret og få mest muligt effekt af den ilt og livskraft du trækker ind.

Yogaøvelserne arbejder med både din fysiske krop, dit energisystem og nervesystemet. Det er muligt at sidde på en stol til dele af yogaen.

Du vil blive præsenteret for et par forskellige dejlige meditationer med og uden mantra. Forløbet er en selvkærlig stund med mulighed for at lytte indad, give slip og slappe helt af.

Da underviseren også arbejder med musik og lyd som et healende og støttende redskab for krop og sind, vil vi på dette forløb anvende lyden fra lidt forskellige meditative instrumenter, særligt til meditation og afspænding. Hun anvender også sit eget lille harmonium og dens helt særlige vibrationer der støtter smukt op om ’vores lyd’.

Hvem kan være med?

Forløbet er for ALLE og særligt for dig der har brug for et selvkærligt roligt og afstressende rum, hvor det bliver muligt for dig, at fordybe dig og mærke dig selv, skabe en større indre balance og få fornyet energi til dine celler. Forløbet egner sig derfor også til dig, der er sansestærk eller sensitiv, ramt af stress og er sygemeldt.

Det kræver ikke at du har erfaring med hverken yoga, meditation eller sang/lyd – kom som du er, klar til at modtage og med åbent hjerte – that’s all.