Skip to content
Lær fransk hos FOF Sydjylland

Fransk 2 - A1 niveau 1 del (1/2)

For dig som kan udtrykke dig på simpelt fransk i og om dagligdags situationer og emner, om dig selv og din familie, men som gerne vil gå et skridt videre, samtidig med at du får styrket, hvad du allerede kan.

På kurset lærer du at kommunikere mundtligt og skriftligt om almindelige dagligdags emner og i forhold til rejser til fransktalende lande. Gennem enkle samtaler får du trænet talefærdighed, samt bliver bedre til at forstå og gøre dig forståelig i simple hverdagssituationer. Du lærer om forskellen på dansk og fransk kultur og ikke mindst mentalitet.

Vi kigger lidt på relevant grammatik og træner udtale, men undervisningen er primært bygget op omkring kommunikation. Undervisningens tempo og indhold følger kursisternes niveau og behov.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har behov for flere oplysninger, før du tilmelder dig. 

Der må påregnes udgifter til undervisningsmateriale.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 04.10.2022 19:00-20:50 Grønvangsskolen Rikke Amalie Vind Plomion
2 Tirsdag 11.10.2022 19:00-20:50 Grønvangsskolen Rikke Amalie Vind Plomion
3 Tirsdag 25.10.2022 19:00-20:50 Grønvangsskolen Rikke Amalie Vind Plomion
Se alle Se færre
Rikke Amalie Vind Plomion
Underviser

Rikke Amalie Vind Plomion

Jeg er efter 15 år i Frankrig vendt tilbage til Danmark, hvor jeg nu underviser i fransk, latin og religion i gymnasiet.

Jeg er universitetsuddannet cand.mag. i fransk og religionshistorie. Jeg har en del undervisningserfaring i fransk fra forskellige offentlige og private skoler og fra erhvervslivet, samt flere års erfaring som tolk og oversætter. Jeg har undervist i både udlandet og i Danmark.

Jeg har i min undervisning stort fokus på deltagernes unikke uddannelsesbehov og ønsker. Jeg planlægger nogle udfordrende og lærerige aktiviteter for at holde dem engagerede og beskæftigede på en sjov og hyggelig måde.

Jeg er en positiv, udadvendt person. Jeg brænder for fransk og Frankrig og har viet mit liv til at dele min passion med andre og lære dem det franske sprog og den franske kultur at kende.