Skip to content

Kontoret har sommerferielukket og er tilbage igen den 8. august. Du kan stadig tilmelde dig det du gerne vil gå til via hjemmesiden og få besked som en af de første, når vi har mere inspiration, spændende kurser, nyheder og events nær dig... Du ønskes en rigtig god sommer og på gensyn!

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Lær latin hos FOF Sydjylland

Latin for begyndere

Latin for begyndere

Salve

Latin betegnes i dag som et »dødt sprog«, fordi ingen længere taler det. Alligevel har latin enormt stor betydning for de europæiske sprog. Latin er grundstenen for moderne romanske sprog som italiensk, fransk, spansk, rumænsk og portugisisk.

Lærer du det latinske sprogs opbygning, vil du have gode forudsætninger for at lære og tilegne dig en række andre sprog, særligt de allerede nævnte.

Her lærer du basal grammatik, får indsigt i danske fremmedords og låneords latinske rødder. Du lærer dermed at oversætte og forstå latinske tekster.

Vi tilbyder også latin for øvede, der bygger videre på begynder latin, og henvender sig til dig, der har været gennem basis latin for begyndere, og vil forstå endnu mere af de gamle romeres sprog og kultur.