Skip to content
Tyskundervisning i FOF

Tysk - Øvet

Tysk - Øvet

Har du allerede kendskab til tysk og kunne tænke dig at blive endnu bedre? Måske har du færdiggjort vores tysk kursus for begyndere?

Kurset er for dig, som allerede forstår en del sætninger og udtryk. Du kan forstå stort set sammenhængen i beskeder og meddelelser, læse kortere tekster, samt finde bestemte oplysninger i f.eks. hverdagsbrochurer. Du kan udveksle small-talk og vendinger om dig selv, din familie og dit arbejde/hobby.

Vi bygger videre med tekstanalyser, skriftlige opgaver og mundtlig gennemgang, der dels træner opbygning af sætningskonstruktioner og dels for at opnå en bedre udtale.

På dette kursus arbejder vi videre med et nuanceret talesprog, så du bliver endnu bedre til at klare dig på egen hånd. Du får udvidet dit ordforråd endnu mere og får forbedret din udtale. Vi arbejder videre med en grundlæggende opbyggende grammatik efter behov.

Undervejs vil du også få et indblik i den tyske kultur, kunst og historie, som f.eks. Oktoberfest, Berlin, julemarkeder, fastelavn, osv. 

Vi sigter efter frit at kunne snakke om aktuelle nyheder og emner og om tyske forhold, samt viden om Tyskland - evt. så du kan holde ferie i en af de smukke delstater i Tyskland.