Skip to content

Kontoret har sommerferielukket og er tilbage igen den 8. august. Du kan stadig tilmelde dig det du gerne vil gå til via hjemmesiden og få besked som en af de første, når vi har mere inspiration, spændende kurser, nyheder og events nær dig... Du ønskes en rigtig god sommer og på gensyn!

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Kunstvandring ved åstederne i Kolding

Lær din by at kende - Åstederne i Kolding

Åstederne i Kolding er moderne bydesign, der giver mulighed for at komme tæt på naturen og Koldings historie. De femten åsteder er samlet i forløb langs åen fra Marina Syd, ved den blå Kolding fjord, mod øst til Plovfuren i de grønne enge mod vest. Nogle af opholdspladserne opfordrer og udfordrer til motion, leg og kunst. Andre er gode som stillesteder.

På to guidede ture vil vi besøge og ”afprøve” de femten designede åsteder. Samtidig vil du høre fortællinger om Koldings historie og få ny inspiration til at sanse naturen.

Underviseren/guiden er cand.mag. i kunsthistorie og har en faglig overbygning i byplanlægning.

HUSK! Godt fodtøj og påklædning efter vejret

Information

  • Dato 21.09.2022-28.09.2022
  • Adresse KUC
    Ågade 27
    6000 Kolding
  • Lokale 1.05
  • Bemærkninger Man bliver informeret nærmere om mødestedet inden kursusstarten af underviseren.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 21.09.2022 16:00-18:45 KUC Helle Solhøj Hansen
2 Onsdag 28.09.2022 16:00-18:45 KUC Helle Solhøj Hansen
Helle Solhøj Hansen, underviser i Søndag med skulptur, Kunstvandring og Tegn i det fri hos FOF Sydjylland
Underviser

Helle Solhøj Hansen

Jeg er cand.mag. i kunsthistorie og filosofi fra Aarhus Universitet og har speciale i stedsspecifik kunst og arkitektur. Desuden har jeg en overbygning i byplanlægning fra Arkitektskolen Aarhus. Da jeg var yngre, gik jeg på tegneskoler ved blandt andet Ny Carlsberg Glyptotek og Århus Kunstakademi.

Jeg har undervist i tegning ved Vrå Kunstskole og ved Aarhus Universitet samt i kunsthistorie, skulptur- og arkitekturoplevelse ved folkeuniversiteter og aftenskoler.

I mange år har jeg arbejdet som projektleder og planlægger i Horsens og Svendborg Kommuner. Siden 2019 har jeg selvstændig virksomhed som kulturformidler, blandt andet med omvisninger på Broholm Slot, tegneture og kunst- og byvandringer med levende fortællinger i Odense, på Sydfyn og fra 2022 i Sydjylland.