Skip to content

Kontoret holder sommerferie og er tilbage igen mandag d. 5. august. God sommer og på gensyn

Tilmeld nyhedsbrev
Elbphilharmonien og havnen i Hamburg oplyst om aftenen

Elbphilharmonie Hamburg - koncert og opera

3 skønne dage med fantastisk musik - og gode oplevelser

OBS: Når der opstår venteliste på turen, så tøv ikke med at tilmelde dig alligevel. Når vi igen får billetter til Elbphilharmonien, kontakter vi ventelisten, inden vi åbner for salget. 

Vi bor 2 nætter midt i Hamburg med en musikoplevelse hver aften.

Operaen La clemenza di Tito skrev Wolfgang Amadeus Mozart i sit dødsår og både arier og ensembler fremstår med en musikalsk elegance og en høj grad af psykologisk dybde, baseret på hans store erfaring med opera. Titus er en dramatisk fortælling om magtbegær, forførelse og attentatforsøg i det antikke rom - måske kan vi drage paralleller op til det der sker i verden i dag.

Koncerten i Elbphilharmonien er 3 pragtstykker: Med dirigenten Andrey Boreyko vender vi ørerne mod øst. Tjekken Josef Suk, elev og svigersøn til Antonín Dvořák, skabte med sit fantastiske Scherzo et orkesterværk, der er decideret livligt - og på ingen måde ringere i udtryksevne end det følgende Divertimento fra Stravinskys ballet "Fe’ens kys".

Da Peter Tjajkovskij skrev sin fjerde symfoni, en af de mest berømte fra hans pen, oplevede han meget mørke tider (ulykkeligt ægteskab, nervøst sammenbrud, selvmordsforsøg - biograferne maler mørke scener...). Programmet, som han selv tilføjede til denne fjerde musik, lyder tilsvarende: I de første takter kan man høre "skæbnens kraft". Ifølge Tjajkovskij styrer denne "skæbne" os konstant, så lykke og fred aldrig er perfekt.

Vi har som sædvanligt de bedste pladser i begge sale …. Glæd dig.

I Hamburg tager vi på en guidet busrundtur - og den dansktalende guide går med ombord på en eksklusiv havnerundfart, kun for os.

På turen ned og hjem har vi indlagt oplevelser.

Når vi har detaljerne på plads, udsendes rejseplan med nøjagtige påstigningstidspunkter og -steder til de tilmeldte.

Vi tager forbehold for nødvendige ændringer i programmet.


Inkluderet i prisen er

 • Busrejse i god, moderne bus med rejselederservice
 • Rundstykke med kaffe/te på udrejsedagen
 • Frokost på udrejsedagen
 • En nat i delt dobbeltværelse på godt, centralt hotel
 • Gode billetter i Elbphilharmonien og Staatsoper
 • Guidet byrundtur i Hamborg
 • Aftensmad med en øl eller vand efter operaen søndag
 • Aftensmad med en øl eller vand før koncerten mandag
 • Bidrag til rejsegarantifonden (teknisk arrangør: FOF, nr. 3457)

Logo til Rejsegarantifonden med vores nr.

 

HUSK ved tilmelding at oplyse, hvem du deler værelse med. Hver person tilmeldes enkeltvis.

Hvis du ønsker enkeltværelse, så HUSK at vælge det undervejs i tilmeldingsprocessen.

Information

 • Dato 20.10.2024-22.10.2024
 • Adresse KUC
  Ågade 27
  6000 Kolding
 • Lokale Bus
 • Bemærkninger Tilmelding skal være foretaget senest den 23. juli 2024 af hensyn til hoteller og billetter. Ved tilmelding efter denne dato tages forbehold for ledigt værelse. Tilmelder du dig efter 23/7-24 bedes sende en mail, at du har tilmeldt dig rejsen, så vi straks kan finde ud af om der er ledige værelser på hotellerne. Indtil 20. august 2024 kan der betales depositum på kr. 2.000. Der betales med betalingskort ved tilmelding - eller inden 10 dage efter modtagelse af bekræftelse. Restbeløbet betales 8 uger før rejsen, sammen med eventuelle tillægskøb. Der fremsendes opkrævning på restbetaling inden betalingsfristen. Der foretages enkeltvis tilmelding - selv om man er et par, der skal dele et dobbeltværelse - fordi vi skal kende oplysningerne på hver deltager. Oplys HVEM du deler værelse med. Oplys også dit pas nr. i beskedfeltet i tilmeldingsforløbet. I beskedfeltet kan du anføre ønsket påstigningssted. Når vi har overblik over tilmeldingerne vender vi tilbage med bussens opsamlingsrute og tidspunkt. Tillæg for enkeltværelse: kr. 550. Ønsker du enkeltværelse bedes du oplyse det i beskedfeltet i tilmeldingsforløbet. Ønsker du først at betale et depositum eller ønsker du enkeltværelse på rejsen, skal du sætte flueben i feltet "Jeg er berettiget til en anden pris end normalprisen", for senere i tilmeldingsforløbet at få den pris-mulighed.Købet kan ikke fortrydes.Det anbefales at tegne en rejseforsikring.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 20.10.2024 08:30-22:00 KUC Brian Bøglund
2 Mandag 21.10.2024 10:00-22:00 KUC Brian Bøglund
3 Tirsdag 22.10.2024 09:30-17:45 KUC Brian Bøglund
Skoleleder

Brian Bøglund