Skip to content
Kom på strikkerejse til Marrakech i Marokko med FOF Vest og FOF Sydjylland

Strikkerejse til Marrakech

Vi tager forbehold for ændringer i programmet og informationerne om rejsen. Kommer der ændringer vil dem, der har tilmeldt sig, få besked direkte herom.

Kom med FOF til Marrakech i Marokko og få et autentisk indblik i marokkansk kultur og kunsthåndværk.

Vi besøger en af Marokkos største uldproducenter, hvor du oplever, hvordan ulden behandles og indfarves med naturfarver. Du får også mulighed for at købe en masse lækkert garn. Vi skal naturligvis også strikke på Riadans tagterrasse.

Turen krydres med byvandring og besøg i de bedste områder i Soukherne, tur til Atlasbjergene med Nordafrikas højeste vandfald og Yves Saint Laurents magiske have, samt tid på egen hånd.

Vores guide på rejsen er Trine Malm Clemmensen, som er erfaren strikker og daglig leder af FOF Sønderborg, der vil præsentere en række sjove opgaver i Marrakech.

Samarbejdspartneren i Marrakech er ved firmaet Morkosh. Morkosh er berbernes navn for Marrakech, og det dansk-marrokanskejede selskab er meget erfarne og guider os elegant udenom det, som man ikke ønsker at opleve i Marrakech.

På nuværende tidspunkt er vores forventning, at der flyves til Marrakech den 11. april 2023 kl 06.20 fra Kastrup. Dvs. der er afrejse mod København aftenen før. Inden afrejse vil dem, der har tilmeldt sig rejsen, blive kontaktet for at få de sidste detaljer på plads.

I prisen er inkluderet

 • Flyrejse til og fra Kastrup Lufthavn.
 • 7 x overnatning (i dobbeltværelse) på 3-stjernet hotel, inkl. morgenmadsbuffet.
 • Undervisning.
 • Alle udflugter, eksklusiv entréer.
 • Bidrag til rejsegarantifonden (teknisk arrangør: FOF Vest, nr. 2544).

Rejsen udbydes i samarbejde med FOF Vest.

Information

 • Dato 11.04.2023-18.04.2023
 • Adresse KUC
  Ågade 27
  6000 Kolding
 • Bemærkninger Denne rejse har endnu ikke fastlagt de endelige afgangstider og de endelige priser. Derfor vil du med denne tilmelding have mulighed for at afmelde dig rejsen og få dit depositum retur, hvis de endelige tidspunkter ikke passer dig. Restbeløbet bliver opkrævet ved fremsendelse af faktura ca. 8 uger før rejsens afgang. Dobbeltværelse: Oplys navnet på den, du ønsker at dele værelset med i beskedfeltet. Der foretages enkeltvis tilmelding - selv om man er et par, der skal dele et dobbeltværelse - fordi vi skal kende oplysningerne på hver deltager. Ønsker du enkeltværelse bedes du oplyse det i beskedfeltet.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 11.04.2023 06:20-17:20 KUC FOF Vest
2 Onsdag 12.04.2023 09:00-17:15 KUC FOF Vest
3 Torsdag 13.04.2023 09:00-17:15 KUC FOF Vest
Se alle Se færre

FOF Vest