Skip to content
Kom på strikkerejse til Marrakech i Marokko med FOF Vest og FOF Sydjylland

Strikkerejse til Marrakech

Kom med FOF til Marrakech i Marokko og få et autentisk indblik i marokkansk kultur og kunsthåndværk

Vi besøger en af Marokkos største uldproducenter, hvor du oplever, hvordan ulden behandles og indfarves med naturfarver. Du får også mulighed for at købe en masse lækkert garn. Vi skal naturligvis også strikke på Riadans tagterrasse.

Turen krydres med byvandring og besøg i de bedste områder i Soukherne, tur til Atlasbjergene med Nordafrikas højeste vandfald og Yves Saint Laurents magiske have, samt tid på egen hånd.

Vores guide på rejsen er Trine Malm Clemmensen, som er erfaren strikker og daglig leder af FOF Sønderborg, der vil præsentere en række sjove opgaver i Marrakech.

Samarbejdspartneren i Marrakech er ved firmaet Morkosh. Morkosh er berbernes navn for Marrakech, og det dansk-marrokanskejede selskab er meget erfarne og guider os elegant udenom det, som man ikke ønsker at opleve i Marrakech.

Hent programmet og praktiske oplysninger for rejsen her

 

I prisen er inkluderet

  • Flyrejse til og fra Kastrup Lufthavn.
  • 7 x overnatning (i dobbeltværelse) på 3-stjernet hotel, inkl. morgenmadsbuffet.
  • Undervisning.
  • Alle udflugter, eksklusiv entréer.
  • Bidrag til Rejsegarantifonden (teknisk arrangør: FOF Vest, nr. 2544).

Rejsen udbydes i samarbejde med FOF Vest.

Vær opmærksom på at læse rejsebetingelserne for FOF Vest inden tilmelding og afrejse.

Information

  • Dato 09.04.2024-17.04.2024
  • Adresse
  • Bemærkninger Tilmelding skal være foretaget senest den 1. marts 2023 af hensyn til hoteller. Ved tilmelding efter denne dato tages forbehold for ledigt værelse. Tilmelder du dig efter 1/3-23 bedes svare tilbage på den mail du modtager fra FOF, at du har tilmeldt dig rejsen. Således vi straks kan finde ud af om, der er ledige værelser på hotellerne. Indtil den 1. marts 2023 kan der betales depositum på kr. 2.000. Der betales med betalingskort ved tilmelding - eller inden 10 dage efter modtagelse af bekræftelse. Restbeløbet betales senest 5 uger før rejsen, sammen med eventuelle tillægskøb. Der fremsendes opkrævning på restbetaling inden betalingsfristen. Der foretages enkeltvis tilmelding - selv om man er et par, der skal dele et dobbeltværelse - fordi vi skal kende oplysningerne på hver deltager. Oplyse også dit pas nr. i beskedfeltet. Det er også en god idé at oplyse dit pas nr. i beskedfeltet. Tillæg for enkeltværelse: kr. 2.000. Ønsker du enkeltværelse bedes du oplyse det i beskedfeltet. Ønsker du først at betale et depositum eller fuldpris for enkeltværelse for rejsen, skal du sætte flueben i feltet "Jeg er berettiget til en anden pris end normalprisen", for senere i tilmeldingsforløbet at få den pris-mulighed. Teknisk arr.: FOF Vest rejsegarantifonden. Nr. 2245

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 09.04.2024 18:25-23:55 FOF Vest
2 Onsdag 10.04.2024 09:00-17:15 FOF Vest
3 Torsdag 11.04.2024 09:00-17:15 FOF Vest
Se alle Se færre

FOF Vest

Vil du vælge en anden pris end standarden?

Følg vejledningen i, hvordan du vælger en anden pris end standarden, når du tilmelder dig en rejse hos FOF Sydjylland...

Flueben til når man vil vælge en anden pris, når man køber en rejse hos FOF Sydjylland