Skip to content

For fuld fart

Kristina ’Mulle’ Kristiansen
Professionel håndboldspiller


Kristina “Mulle” Kristiansen er blot 34 år gammel, men har i mange år været en fast bestanddel af det etablerede håndboldmiljø i Danmark. Med et gudsbenådet talent og en fantastisk viljestyrke går hun gang på gang forrest, når slaget på banen skal vindes.

I den danske Kvindeliga, spiller ”Mulle” for NFH – Nykøbing Falster Håndbold. Som spiller på det danske landshold har Kristina deltaget i flere VM- og EM-slutrunder, hvor hun med sit karakteristiske lyse hår, de mange tatoveringer og et fodskifte, der får alverdens stjerner til at stå stille, altid er garant for en sublim oplevelse. Der er fart på. Og det samme er der på Kristinas foredrag, som netop hedder “For fuld fart”. Her fortæller hun om sin sport, de mange forskellige oplevelser, og om hvordan det er at bruge al sin tid på håndbold. Forkærligheden for den runde bold er total. Og Kristina “Mulle” Kristiansen er i det hele taget et engageret menneske.

Foredraget kommer også til at handle om det at springe ud som lesbisk i et professionelt sportsmiljø. Hun er altid god for en autograf, et billede til Instagram eller bare et par ord om håndbold, når fansene kalder.