Skip to content

Bøj fisken mens den er frisk

Torben Wiese
Foredragsholder og forfatter 


Ordsproget ”Bøj fisken, mens den er frisk” stammer fra Tanzania og betyder ”at være til stede i nuet”. Det spring, der eksisterer mellem fortid og fremtid, er en lille sprække, vi kalder nuet. Og når vi formår at være til stede i det nu, er der en sammen-hæng mellem vores følelser og tanker. Når du er til stede i nuet, er du mindre stresset, du er mere opmærksom og fokuseret, og du oplever større glæde. Dette er et foredrag om trivsel og om at tage vare på din egen trivsel.

Med opløftet stemning i salen vil Torben Wiese give dig en oplevelse af, hvad der kræves for at arbejde på din egen - og andres glæde - og opleve ro og nærvær i en tid med konstant forandring og præstation. 

Ved at lære at blive bedre til at være til stede i nuet, vil du også lære, hvordan du bliver bedre til at fokusere på, hvad det er, du selv og dine medmennesker har brug for. Det, du kan tage med fra dette foredrag, er alt sammen med til at forbedre din glæde og din trivsel i hverdagen.

Foredraget er en del af Fællesspisning og foredrag, så hvis du også ønsker at være med til fællesspisningen inden foredraget, så køb din billet her
Fællesspisning og foredrag - Bøj fisken mens den er frisk