Skip to content
Carsten Norton

Den kriminelle underverden

Skudepisoder, knivstik, kidnapninger og andre voldelige sammenstød. Igen og igen trækker de blodige episoder overskrifter i landets medier, og borgere bliver ufrivilligt vidne til deres voldsomme handlinger på åben gade.
Når det gælder kampen om de kriminelle markeder, skyr rockere og gadebander ingen midler. Ofte praler de ligefrem med deres bedrifter på sociale medier, og de har succes med det.
Efter mange års fald er antallet af organiserede kriminelle i Danmark igen på vej op
Hvorfor sker det? Hvad kæmper de om? Og hvad kan politi og politikere gøre for at bekæmpe deres fremmarch? Det ser rockerekspert og forfatter Carsten Norton nærmere på i foredraget Den kriminelle underverden.
Carsten Norton fortæller også om den aktuelle situation i den danske underverden.

Om Carsten Norton
Carsten Norton, Cand.mag., forfatter og journalist. Han har arbejdet på Ekstra Bladets kriminalredaktion i en længere årrække, og er nu freelance hos bl.a. Frihedsbrevet, Podimo, hvor han er vært på podcasten Banderelateret, samt medvært i TV2’s krimiprogram ’Skyggesiden’.
Gennem hans arbejde er han kommet tæt på blandt andet rockermiljøet, og ved siden af sit job også skrevet bøger om kriminalitet. Udleveret, Idealisten og Bad Standing samt thrilleren Uden ansigt, og historien om Hells Angels i Danmark, som er udkommet i to bind.
Carsten Norton holder af devisen “Enhver forståelse af nutid og fremtid begynder med historien”. Det er derfor altid interessant at høre den karismatiske journalist fortælle om sit indgående kendskab til den kriminelle underverden i Danmark – både i vor tid og i historisk perspektiv.

Seneste bogudgivelser:
Engle dør aldrig – En fortælling om Hells Angels i Danmark, Bind 1 (Politikens Forlag 2021)
Engle og sjakaler – Hells Angels i Danmark, Bind 2 (Politikens Forlag 2022)
Bandkrigerne fra Blågårds Plads – historien om Loyal to Familia (Politikens Forlag, 2023)

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 28.10.2024 19:00-21:00 Kultunariet Carsten Norton

Carsten Norton