Skip to content

Derfor er du blind passager i dit eget liv

- hvornår digitaliseringen er din ven og hvornår den er din fjende

Vores handlinger er blevet mindre bevidste 

De seneste bevidsthedsteorier peger på, at mennesker er langt mindre bevidste om deres handlinger i hverdagen, end vi tror. Hvad betyder det for vores hverdag? 

Bag om bevidstheden
Dette foredrag forklarer dig om, hvordan bevidstheden virker, og hvorfor viden betyder så forsvindende lidt i styringen af vores adfærd. 

Du kan genvinde en større del af kontrollen over dit liv
Imran vil gennemgå de forudsætninger, der er vigtige at kende til, hvis du vil forstå, hvordan digitaliseringen konkret påvirker mennesker. I forlængelse af det, fortæller Imran, hvad der skal til for, at du kan genvinde en større del af kontrollen over dit liv. 

Du kan lære at navigere bedre i dit eget liv
Du lærer desuden om den vigtigste menneskelige egenskab, du bør kende til, for at lære at navigere bedre i dit eget liv.
Der er afsat tid til spørgsmål efter foredraget

Om Imran Rashid; Speciallæge, IT-iværksætter, forfatter og foredragsholder

Iværksætterlægen Imran Rashid er uddannet speciallæge i almen medicin og er tidligere innovationschef i Danmarks største kæde af privathospitaler, Aleris-Hamlet. 

Imran Rashid bruger i sine tankevækkende foredrag sin baggrund som speciallæge til at kaste lys over konsekvenserne af den rivende digitale udvikling, som vi alle sammen er en del af. 
Et Imran Rashid foredrag kendetegnes af høj faglighed, og han er en erfaren og nærværende foredragsholder, som inspirerer til, hvordan vi som mennesker, som samfund og som virksomheder kan omfavne digitaliseringen og dens muligheder, samt hvilke faresignaler, vi skal være opmærksomme på.  

Imran Rashid er desuden en entusiastisk foredragsholder, der med stor dygtighed kombinerer sin lægefaglige viden og den menneskelige indsigt med sin brede erfaring inden for digitalisering og innovation. Særligt interesserer Imran Rashid sig for, hvordan den moderne teknologi påvirker vores fysiske og mentale sundhed.