Skip to content

Fartblind

Jacob Mark 
Politiker og MF


Med udgangspunkt i hans meget anerkendte bog, Fartblind, tager Jacob jer med på en enormt personlig og hudløst ærlig fortælling om, hvordan stress og angst fik ham ud i hans livs største krise – faktisk var det så slemt, at Jacob for en periode mistede det meste af synet. Jacob fortæller om en hæsblæsende og tempofyldt tid med valgkampagner, shitstorme, #MeToo og både sejre og tab. Opslidende og grænseløse år, der førte til stress, angst, sygemelding og livskrise. Han åbner op for hans syv måneder lange sygemelding og al den kærlighed, som var med til at få ham ud på den anden side. 
I dag arbejder han stadig – hele tiden – på at blive klogere på, hvad der skal til for, at han har det godt, ligesom han kæmper både personligt og politisk for at gøre op med den ødelæggende optimerings- og perfekthedskultur, som i dag er så fremtrædende i samfundet.
Jacob udviser en selvindsigt og sårbarhed, som er både inspirerende, interessant og giver stof til eftertanke. Hans fortælling er tankevækkende, men samtidig fuld af håb, når han lukker jer ind i sin kamp for at finde sig selv igen.

Foredraget er en del af Fællesspisning og foredrag, så hvis du også ønsker at være med til fællesspisningen inden foredraget, så køb din billet her
Fællesspisning og foredrag - Fartblind