Skip to content

Investér bæredygtigt

Pernille Wahlgren
Investor, forfatter og etnolog


Vil du have råd til at investere i bæredygtige aktier? Og vil du lære, hvordan du selv kan komme i gang uden bankernes dyre investerings-produkter? Så er dette foredrag noget for dig.
 
De kommende vindere på aktiemarkedet bliver de virksomheder, som har en ansvarlig og bæredygtig indstilling til fremtiden. Det er de virksomheder, der med andre ord er er en del af løsningen på fremtidens klima-problemer. Foredraget giver dig redskaberne til, hvordan du selv kan komme let og hurtigt i gang med at investere. Vi kommer omkring, hvad der reelt er bæredygtigt, og hvor man skal være opmærksom på green-washing og spekulation. Pernille fortæller dig ikke om, hvilke konkrete aktier du skal investere i, men du bliver guidet og inspireret til handling mod et friere liv og en stærkere økonomi – gennem så bæredygtige investeringer som muligt med aktier i børsnoterede selskaber.
  
Om Pernille Wahlgren
Pernille Wahlgren er investor, forfatter og etnolog. Hun udbyder kurser, foredrag, seminarer og har skrevet bøgerne Investér i livet og Investér bæredygtigt.