Skip to content

Malerikursus med olie- og akrylmaling

Føler du, at det er svært at justere den farve, du ønsker, når du maler, eller føler du, at maleteknikken er for svær og fremskridtene går for langsomt.  Forventer du, at ’maleriet’ bliver sjovere og sjovere, kan man blive meget bedre med fokus på udvikling af ens teknik. Eller måske vil du bare gerne i gang med at male med akryl- eller oliefarver, men kan ikke finde ud af, hvordan du starter.

I dette kursus vil vi lære og forstå akryl/oliemalingens grundlæggende teknikker og malerkunstens basale teorier, og samtidig have praktiske øvelser til at forstå og anvende de lærte teknikker og teorier. Læreren vil tilpasse andelen af grundlæggende teknikker, teori og praktiske øvelser i undervisningen efter kursisternes niveau. Kursisterne får masser af muligheder for at skabe selvstændige billeder af både abstrakt og/eller figurativ karakter og selvfølgelig få individuel vejledning.

Dette kursus er velegnet til både begyndere og øvede.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 12.09.2024 10:00-13:00 Spejderhytten Fu Deng
2 Torsdag 19.09.2024 10:00-13:00 Spejderhytten Fu Deng
3 Torsdag 26.09.2024 10:00-13:00 Spejderhytten Fu Deng
Se alle Se færre

Fu Deng

Fu Deng er uddannet i klassisk kinesisk billedkunst på Sichuan Fine Arts Institute i Chongqing, samt i ’freie kunst’ på Kunstakademiet i Hamburg. Fu Deng har siden hun blev færdiguddannet arbejdet med undervisning af børn, unge og voksne i både billedkunst og kreativt værksted, madkundskab og kinesisk samt inden for produktdesign og med at designe udstillinger. Sideløbende har hun haft en aktiv karriere som selvstændig professionel billedkunstner med udstillinger i både Europa, Kina og Danmark.