Skip to content

Bafixantryk med planter

Bafixantryk med planter

Ved at trykke med bafixanfarver, polyesterfarver, skaber vi unikke, detaljerede aftryk af blade, stængler og blomster på tekstil ved hjælp af høj varme og kraftigt tryk i en varmepresse. Vi arbejder intuitivt og eksperimenterende og trykker ovenpå igen og igen for at skabe dybde og nye farver. De endelige tryk kan sys op til mindre tekstile produkter eller rammes ind, som billeder.

Du lærer på kurset at arbejde med farver og skabe spændende farvekombinationer. Derudover arbejder vi med forskellige tilgange til at trykke med bafixanfarver. Vi vil eksperimentere med at fremstille interessante mønstre og kompositioner af planter til tryk. Når kurset er færdigt, har du fremstillet et antal trykte tekstiler på forskellige polyester kvaliteter.

Vi skal male med bafixanfarver, så kom iført tøj, der må blive beskidt og gerne bluser med lange ærmer. Man skal også medbringe et par gummihandsker. 
Der skal forventes en materialeudgift til tekstil, papir og farver på 325,- pr. person. Tilkøb af ekstra tekstil er muligt.