Skip to content

Landart

Vi skaber store og små værker i landskabet ud fra de materialer, som vi kan finde i naturen. Vi laver egne værker og fællesværker.

Landart er en bæredygtig måde at skabe på, da vi bruger det, som i forvejen er til stede, og vi kan efterlade vores smukke værker på jorden, mellem træerne og på stenene, da de vil forgå og indgå i naturens kredsløb.

Land Art stimulerer vores kreativitet og giver nye ideer til, hvordan man kan være sammen med naturen. Selv eller sammen med andre. At lave Land Art sammen er sjovt, legende og berigende, og det styrker fællesskabet.

At lave Landart er en meget nærværende oplevelse, der hjælper dig med at være fuldt til stede i nuet. Naturen, som omgiver os, giver os ro helt ind i sjælen, og så vil vi opleve, at vi pludselig kan se en enorm rigdom overalt.

 

Praktisk info:
Vi går sammen fra parkeringspladsen og ind i skoven, til madpakkehuset. Det tager ca. en halv time, da vi går langsomt og har mulighed for at samle undervejs. Så husk gode sko.

Medbring: Madpakke, drikkelse og tøj efter vejret. evt. myggespray.
Du er også velkommen til at medbringe blomster, blade, grene, fjer, sten og andre naturfund, hvis du ønsker at tilføje disse til din landart.

Der vil være kaffe/te og kiks med i prisen.

Inspiration: Ønsker du inspiration til Landart, så prøv at søg på værker af Andy Goldsworthy.

 
Filtrér