Skip to content

Soulart

Vi mødes ved Virkethus og går en stillevandring igennem skoven til vores bålsted. Vi lytter til, hvad det er, vi gerne vil arbejde med. Det kan være en blomst, en fugl, et træ, vinden - hvad som helst, som taler til os. Når vi er fremme, er der tid til at nedskrive sine refleksioner og dele dem med de andre om bålet.

Ud fra disse første betragtninger bestemmer hver deltager sig for en sætning, de ønsker at arbejde med. Det kan være, at man er blevet fascineret af træernes nye blade og selv ønsker at få styrke til at skabe et nyt projekt i sit liv. Det kan være, man har set et væltet træ eller en træstub, som har mindet en om noget, man ønsker at give slip på.
Uanset hvad, finder man frem til det emne, som giver mening for en selv, og ud fra dette skaber hver deltager sit eget soulart-værk med naturens materialer. Vi slutter omkring bålet.

Medbring: Du bedes selv medbringe notesbog og skrive redskaber, siddeunderlag, tæppe, madpakke og kolde drikke til eget brug. Det skal bæres i rygsæk, da vi skal være et godt stykke fra parkeringspladsen. (ca 30 min gang)

Husk praktisk tøj efter vejret og gode sko at vandre i.

Derudover kan du medbringe naturfund hjemmefra, som kan indgå i dit Soul Art værk. Det kan være sten fra stranden, fjer, drivtømmer, blomster fra haven, krydderurter, nødder etc.
Vælg det, som du kan lide.

Der er madpakkehus tæt på bålstedet i tilfælde af regn.

Der vil være kaffe, te og kiks med i prisen.
 
Filtrér