Skip to content

Botanisk tegning medGogT

Kom og vær med til en inspirerende tegneworkshop – og kom helt tæt på udvalgte planters struktur, form og særtræk.
Du lærer nogle enkle tegneteknikker, der giver dig mulighed for at undersøge og registrere planter helt ned i detaljen. Du introduceres til forskellige redskaber, udtryksformer og kompositioner.
Du får stillet et udvalg af årstidens vilde planter fra nærområdet til rådighed, men du kan også medbringe nogle fra dit eget lokalområde.
Ved hjælp af udvalgte materialer samt tegne- og farvelægningsteknikker, studerer og registrerer du din plante – Det kan være hele planten set fra forskellige vinkler, udsnit, måske roden og andre vigtige detaljer. Du opfordres til at undersøge og tilføje en kort beskrivelse af planten – hvordan den dufter og smager, eller hvordan den kan bruges, til f.eks. mad, medicin, plantefarvning eller andet.
Der er selvfølgelig vejledning og hjælp at hente undervejs, samt inspirations-materiale i form af fotos, bøger, diverse anskuelsestavler mv.
Tegnepapir og et udvalg af farveblyanter, penne, blyanter og akvarel vil være til rådighed og du kan medbringe egne tegneredskaber.
Vi byder på en forfriskende Isle of Møn Gin & Tonic undervejs!