Skip to content
Billede af folk der skåler til en festmiddag

Den kreative mand i køkkenet

Elsker du at stå i køkkenet og drømmer du om at skabe uforglemmelige middage, der også kan imponere både familie og venner? Så er dette kursus noget for dig! 

Over tre inspirerende aftener lærer du at mestre nogle af køkkenets mange teknikker og bruge sæsonens bedste råvarer på nye og spændende måder. Og vi skal selvfølgelig smage på alle de lækre retter!

Du får masser af tips og tricks til at sammensætte og tilberede retter, så du ikke bare serverer et fantastisk måltid, men også får tid til at nyde middagen sammen med dine gæster.

Kurset er for mænd – både begyndere og let øvede hverdagskokke – der gerne vil udvikle deres færdigheder og opnå større selvtillid i køkkenet. 

Glæd dig til at opdage nye smage, lære kreative tilberedningsmetoder og få masser af inspiration til at skabe måltider, der bliver samtaleemner længe efter. 

Værd at vide: 
Medbring: Forklæde og drikkevarer. 
Udgift på ca. 100-150 kr. til råvarer pr. gang.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 11.03.2025 17:30-21:00 Gåsetårnskolen Afd. Iseling Lisbet Keis
2 Tirsdag 18.03.2025 17:30-21:00 Gåsetårnskolen Afd. Iseling Lisbet Keis
3 Tirsdag 25.03.2025 17:30-21:00 Gåsetårnskolen Afd. Iseling Lisbet Keis

Lisbet Keis

Lisbet Keis har i mange år været selvstændig restauratør på Keisergården i Vålse med et bredt udvalg af arrangementer, fester og receptioner. Sideløbende har hun undervist på aftenskole i finere madlavning, holdt foredrag og demonstrationer af forskellige former for madhåndværk.