Skip to content

Simpel & sund ayurveda-mad

Kom og vær med! 
Kom og lær Ayurvedaen og dens fantastiske, helbredende madlavningsprincipper at kende!

Ayurveda er viden om livet 
Ayurveda kan oversættes til ‘viden om livet’ og er en veldokumenteret, gammel sundhedsvidenskab. Den baserer sig på naturlige principper og en dyb forståelse af, hvordan naturens elementer påvirker os.

Ayurveda – simpel, sund, sæsonbestemt støtte til dit helbred
I det her kursus lærer du de Ayurvediske principper at kende og lærer, hvordan du kan bruge dem i dit hverdagskøkken til at lave simpel, sund og sæsonbestemt mad. Du vil lære, hvordan maden kan støtte dit helbred. 

Til hverdag og fest – familie og gæst
For hver uge har vi et nyt fokus - for eksempel årstidens mad, morgenmad, drikkevarer & snacks, detox mad, mad til hele familien og mad til gæster.  

Vi starter hver uge med en lille indføring i og samtale om de Ayurvediske principper, og bagefter laver vi nogle dejlige, simple retter og spiser dem sammen. Der bliver tid til samtale, spørgsmål og kreativitet. 

Det er nemt at integrere Ayurvediske principper i din hverdag
Ayurveda-mad er ikke udelukkende vegetarisk, men i det her kursus fokuserer vi på vegetarmad. Hver uge får du opskrifter med, som du kan samle og lave igen derhjemme. Ayurvedisk mad er nemlig ikke kompliceret og kan ret enkelt integreres i din hverdag.

Hvad skal du medbringe? 
Medbring venligst forklæde, kniv, pen og notesbog (hvis du vil) og opbevaringsbokse med låg til retter, der er gode at gemme. 

Råvareforbruget beløber sig til ca. 150 kr. pr. gang, som afregnes direkte med underviseren. 

Underviseren er Annika Herter - Ayurveda coach, Ayurveda massageterapeut samt yoga- og meditationslærer.