Skip to content
Bagekursus i FOF

Glutenfri bagning

Mangler du inspiration og ideer til glutenfri bagning - så er dette kursus lige noget for dig.
At bage glutenfrit kræver specielle teknikker, men når du først får det lært, så er det ikke svært. Desuden smager det så meget bedre end det glutenfri brød, som kan tilbydes i butikkerne. Kurset strækker sig over en weekend, for vi skal også bage med en surdej, som skal stå til den efterfølgende dag. Det giver både brødet en god smag, og samtidig frigiver det næringsstoffer, så det bliver ernæringsmæssigt sundere. Vi skal bage et "rugbrød" som jeg selv har udviklet opskriften på. Det smager af noget, og har tekstur som rigtigt rugbrød. Vi skal også bage pølsehorn, et rigtig lækkert knækbrød, fuld af smag og fibre og en dejlig kage.
Derudover skal vi tale lidt om ernæring, for at sikre dig den bedste glutenfri kost - det har særlig betydning, hvis du har cøliaki. I går hjem med posen fuld af glutenfri bagværk. 
Prisen er inkl. materialer