Skip to content
Bagekursus i FOF

Glutenfri bagning

Mangler du inspiration og ideer til glutenfri bagning - så er dette kursus lige noget for dig. 
At bage glutenfrit kræver specielle teknikker, men når du først får det lært, så er det ikke svært. Desuden smager det så meget bedre end det glutenfri brød, som tilbydes i butikkerne.
Kurset strækker sig over en weekend, for vi skal også bage med en surdej, som skal stå til den efterfølgende dag. En ekstra fordel ved det er bl.a., at du kan lægge brødet den ene dag, og næste morgen få friskbagt brød. I får min opskrift på mit mørke, grove havrekernebrød, som jeg har udviklet på surdej. Vi skal også bage, boller, hvidt brød, og småkager. 
Derudover skal vi tale lidt om ernæring, for at sikre dig den bedste glutenfri kost - det har særlig betydning, hvis du har cøliaki.
I går hjem med posen fuld af glutenfri bagværk.
Prisen er inkl. materialer