Skip to content

Gyrokinesis

Gyrokinesis - kombinerer fysisk og mental træning

Har du hørt om Gyrokinesis? Hvis ikke, så læs endelig videre. Gyro betyder noget i retning af rotation eller cirkel, og kinesis svarer til bevægelse. Og det er i bund og grund det, som Gyrokinesis handler om: I samarbejde med åndedrættet bevæges hele kroppen rytmisk og cirkulært. Der er elementer fra dans, Tai Chi, yoga og svømning, og rygsøjlen er omdrejningspunktet. Du bliver styrket, smidig og får overskud både fysisk og mentalt.

Gyrokinesis er fysisk og mental træning

Gyrokinesis er en motionsform, der kan sammenlignes med yoga og Tai Chi, da den kombinerer mental og fysisk træning. Igennem langsomme og cirkulære bevægelser motioneres kroppens muskler og led, og du finder samtidig en indre ro og balance. Ved at styrke kroppens muskler og finde en mental ro, får du løsnet op for spændinger i kroppen, som kan forårsage hovedpine og irritation. Den indre ro og balance kan være med til at sænke dit stressniveau og give dig mere energi. Øvelserne vil derfor kunne give dig mere overskud i hverdagen, du kan holde stressniveauet nede og reducere spændinger i kroppen eller søvnbesvær.

Så hvis du gerne vil have en stærkere og sundere krop, samtidig med et større mentalt overskud, skal du tilmelde dig et af kurserne i Gyrokinesis hos FOF Sydøst.

Hvem kan deltage i undervisningen?

Vores kursus i Gyrokinesis er for alle, uanset alder. Hvis du lider af Fibromylagi, vil du også kunne få noget ud af undervisningen. 

Gyrokinesis-træning på Sydsjælland?

FOF Sydøst tilbyder Gyrokinesis i Haslev og Faxe Ladeplads. Tidspunkter og placering kan du se under selve holdet.

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om Gyrokinesis herunder, hvor du også kan tilmelde dig. Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Sydøst på tlf.: 3074 5671.