Skip to content
Dyrk Mindfulness med FOF

Mere ro og velvære i hverdagen

Tag en pause – og få mere ro og velvære i hverdagen
På denne workshop får du mulighed for at tage en pause fra hverdagen. Vi fordyber os i yoga, vejrtrækning og tanker. Vi ser på hvordan de tre ting spiller sammen og du får konkrete redskaber til, hvordan du kan skabe en hverdag med mere ro og velvære.
Alle kan deltage, der bliver taget individuelle hensyn og du behøver ikke at have lavet yoga før. Kom i behageligt tøj som du kan bevæge dig i.
Du bliver guidet gennem dagen af Lena Schnack Mertz coach og psykoterapeut og Anette Nygaard Bang yogalærer, der begge har stor erfaring på hver deres område. Du kan læse mere på Lena Schnack Mertz   og bang.yoga på Facebook.
Medbring madpakke
Prisen er inkl. kaffe/te og snacks. 


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 02.10.2022 10:00-16:00 Kultunariet Anette Nygaard Bang
Underviser

Anette Nygaard Bang

Kom og prøv yogaens mange fordele.
I mine timer får du både sved på panden, ro på nervesystemet, større fleksibilitet, styrke og kropsforståelse. Du vil opleve, at du overtid vil få større bevægelighed i kroppen, du forebygger skader og skavanker, du får en bedre balance, bedre søvn, fordøjelse osv. Der er mange fordele ved at hoppe på yogamåtten. 
Timerne består af en kombination af Hatha yoga som er klassiske yogastillinger og yin yoga som er en mere stille og meditativ praksis, hvor yogastillingen holdes i flere minutter ad gangen.
Det kræver ikke at du har dyrket yoga før, er smidig eller ser ud på en bestemt måde. Yoga er for alle og timerne tilpasses, så alle kan være med.