Skip to content
Fødselsforberedelse for FOF

Sund og stærk graviditet - træning til dig der venter dig!

Dette hold forbereder og styrker dig fysisk og mentalt til den belastning, det er at være gravid, og det at gennemgå en fødsel.
Hele kroppen vil blive arbejdet igennem, men der vil være ekstra fokus på de områder, der er mest udfordret under graviditeten samt før- og efter fødslen.

Træningen vil indeholde; kredsløbstræning, styrke af musklerne og stabilitetstræning af kropstammen samt vejledning af det korrekte knib og spænding/afspænding af Bækkenbunden .
Hver træning afsluttes med mindfull afspænding, hvor der er fokus på respiration og et indre nærvær, der er med til at øge din kropsbevidsthed og giver dig en tryghed i at arbejde med kroppens signaler

Underviseren er uddannet fysioterapeut med speciale inden for urologisk, gynækologisk og obstetrisk Fysioterapi.
Hvis forløbet ligger skævt i forhold til din graviditet, er du velkommen til at kontakte FOF Sydøst mhp. senere opstart eller afkortet forløb (der vil i så fald være mulighed for prisjustering).

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 22.10.2024 15:30-17:00 Mindfys Haslev Anja Folkvard Andersen
2 Tirsdag 29.10.2024 15:30-17:00 Mindfys Haslev Anja Folkvard Andersen
3 Tirsdag 05.11.2024 15:30-17:00 Mindfys Haslev Anja Folkvard Andersen
Se alle Se færre

Anja Folkvard Andersen

Jeg har 15 års erfaring som praktiserende fysioterapeut. Videreuddannelse indenfor Muskuloskeletal Fysioterapi, MET, MDT,
Gynækologisk Obstetrisk fysioterapi, Mindfulness og FysioPilates instruktør.
Jeg har i mange år haft forskellige hold med ryg, nakke, neurologi, funktionstræning, KOL, efterfødsel, FysioPilates, gigt, angst, depression stress. 
Jeg tager udgangspunkt i behandling/træning af det hele menneske, fokus på dig, dine ressourcer og dine mål.