Skip to content
Hensyntagende træning hos FOF

SMART træning

Det hele forgår med øvelse og leg i en god stemning. Få skærpet hukommelsen og styr på balancen med den nye træningsform. 
Fitness for hjernen er bygget op om øvelser, der træner forskellige dele af hjernen og hvor kernen i træningen er, at hjernen skal skabe nye forbindelser. De opstår, når du er i en læringssituation, og derfor er Fitness for hjernen fuld af udfordringer hele vejen igennem.          Udbyttet af træningen er netop, at du bliver bedre til at træffe beslutninger i din hverdag. Du bliver bedre til at huske ting, og balancen og koordinationen skærpes også.
 


 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 05.09.2022 10:45-11:45 HUSET, Faxe Ladeplads Kamma Gundgaard Schou
2 Mandag 12.09.2022 10:45-11:45 HUSET, Faxe Ladeplads Kamma Gundgaard Schou
3 Mandag 19.09.2022 10:45-11:45 HUSET, Faxe Ladeplads Kamma Gundgaard Schou
Se alle Se færre
Underviser

Kamma Gundgaard Schou

Jeg har dyrket alsidig træning hele livet og har stor undervisningserfaring. Der er taget mange uddannelser indenfor forskellige motionsgrene, hvilket giver mig en både bred og dyb viden samt et inspirerende indhold til undervisningen. Vi kommer hele kroppen igennem fra inderst til yderst og fra top til tå samtidig med lidt grin nu og da. Vi hygger, mens vi er effektive. Gyrokinesis (blidere end yoga og glidende bevægelser som i tai chi og er inkl. mindfulness) er en meget dybdegående uddannelse og folk elsker det. Man mærker friheden og energien i kroppen. SMART training er det sidste nye inden for hjernetræning sammen med bevægelse. Dette giver mange plusser for både hjerne og krop. Man kan altid få en prøvetime og jeg niveau opdeler holdene, så alle får en masse ud af det. Der er også generelt fokus på fødder og balance. Jeg er fra 1971 og har 2 teenagebørn. Ifm. fødslerne og uddannelser herom ved jeg desuden en del om bækkenbunden og samling af mavemuskler. Nyeste uddannelse er om rygtræning og bindevæv. I kan glæde jer til alsidig bevægelse. Læs mere på de enkelte hold. eller kontakt mig på mail eller mobil.