Skip to content

Kreative fag

Kreative fag

Kreative kurser på Sydsjælland og Lolland Falster
FOF Sydøst tilbyder mange forskellige kreative kurser, og giver alle mulighed for at udfolde deres kreative sider. Uanset om du er interesseret i at hækle, strikke, keramik, lave pileflet, blomster, syning, linoleumtryk, trædrejning eller male, så tilbyder vi kurserne. Du kan se det aktuelle program nedenfor, eller tilmelde dig under de enkelte hold.


Kreative kurser for alle - lær trædrejning, keramik, eller syning

FOF Sydøst tilbyder hæklekurser og kurser i syning, hvor du lærer med enkle snit at ændre til nyt design. Her kan du arbejde med tørklæder, handsker og trøjer. Merete Weiss er klar med maskinstrik for begyndere og øvede. 

Hvis du mere er til værkstedsfag, så tilbyder vi kurser i kunstmaling, filtning, pileflet, smykkefremstilling, keramik og trædrejning. Her kan du arbejde med forskellige materialer, og lære hvordan man arbejder med dem. Vores kurser i trædrejning er meget populære, så du skal skynde dig at tilmelde dig for at få en plads ved en af vores egne drejemaskiner. 

Hvor kan jeg komme til kreative kurser på Sydsjælland?
Du kan gå til hækling, syning og broderi i Haslev. Ud over dette har vi trædrejning i Dalby samt andre kreative kurser i Faxe, Sakskøbing, Haslev, Præstø og Vordingborg. Kurserne er for alle, uanset niveau. De aktuelle kurser kan du se her på hjemmesiden, som vi vil holde opdateret.

Du kan tilmelde dig kurserne nedenfor, hvor du også kan læse mere. Har du spørgsmål om vores kreative kurser, kan du altid kontakte FOF Sydøst på tlf: 30745671.