Skip to content
Lær at sy i FOF

Håndarbejde

Håndarbejde

Lær håndarbejde fra bunden på et håndarbejds-kursus
Hvis du er interesseret i at lære et håndarbejde, tilbyder FOF Sydøst kurser for begyndere og øvede. Her kan du lære de forskellige teknikker at kende, samtidig med at du laver spændende brugsting eller pynt.

Håndarbejds-kurser for begyndere og øvede – alle kan være med
Vores kursus henvender sig til dig der ikke har lavet håndarbejde før eller gerne vil genoptage det. I løbet af kurset lærer du forskellige teknikker at kende, samtidig med at du arbejder med forskellige typer materialer. Formålet med kurserne er at du bliver i stand til at følge en opskrift, og selv kan producere ting fremover.

Der tages udgangspunkt i hver deltagers behov og forudsætninger. Dermed får du hjælp til det du finder svært samtidig med at du få vejledning til at arbejde med dine egene projekter. Samtidig vil du møde andre interesserede som du kan dele dine erfaringer med.

Hvem kan deltage på et håndarbejdskursus?

Alle der er interesserede i håndarbejde kan deltage på kurset. Der tages hensyn til individuelle behov, så du får hjælp til det du har problemer med.

Hvor kan jeg gå til kursus i håndarbejde?
FOF Sydøst tilbyder kurser i Haslev, Vordingborg og Sakskøbing. Du kan se det aktuelle tidspunkt nedenfor.

Yderligere oplysninger
Hvis du gerne vil vide mere om undervisningen, kan du læse videre under det enkelte kursus. Hvis du har spørgsmål til undervisningen, kan du kontakte underviseren eller FOF Sydøst på 30745671