Skip to content
Keramikkursus hos FOF

Værksteder

Værksteder

Skab flotte ting på kurser i håndværk
Hos FOF Sydøst kan du lære at male, dreje i træ, lave smykker og flette pil. Du kan være med på et keramik-kursus, eller hvad med at lære at lave linoleum-tryk?
På vores håndværkskurser lærer du de grundlæggende teknikker og at skabe spændende og flotte genstande.
Håndværk er  for begyndere og øvede
Alle kan lære et håndværk, og alle kan være med på vores kurser. Du vil lære de grundlæggende teknikker at kende, samtidig med at du vil lære at arbejde med mange forskellige materialer. Underviseren sørger for at du også bliver sat ind i sikkerheden og der vil være de nødvendige maskiner og materialer, så du kan begynde at skabe dine egne spændende genstande.

Når du begynder på et håndværk, så er det kun fantasien der sætter grænser. Kurserne vil være en blanding af teori og praksis. Efter kurset vil du have produceret forskellige spændende genstande du kan tage med hjem.

Hvem kan deltage i undervisningen?
Alle der er interesserede i håndværk kan deltage. Det kræver ingen forudsætning, kun interessen for at skabe noget med hænderne.

Er der nogen materialeudgift?
Der vil være en materialeudgift til kurserne. Du kan læse mere om dette under selve holdet.

Hvis du vil tilmelde dig et kursus i trædrejning, eller vide mere om undervisningen, kan du gøre dette nedenfor. Har du spørgsmål, kan du kontakte underviseren eller FOF Sydøst på 30745671.Trædrejning for alle - weekendkurser