Skip to content
Varmt vand træning FOF

Bevægelse i vand

Bevægelse i vand

Træning i vand – kom i form på en skånsom måde
FOF Sydøst tilbyder træning i vand, der er en anderledes og mere skånsom motionsform. At dyrke motion i vand er skånsomt for dine led, uden at det går ud over træning af musklerne.

Vandgymnastik og varmtvandstræning for alle – både babysvømning, almindelig og hensyntagende vandgymnastik
At dyrke motion i vand er på en gang skånsomt og krævende. Du udnytter vandets bærende effekt, og vandet beskytter dine led. Du vil få arbejdet med puls og kondition, mens du får trænet musklerne på en skånsom måde.
FOF Sydøst tilbyder flere former for træning i vand:
Vandgymnastik fitness
Aqua Fit med tempo og musik

Hvis ud har brug for mere hensyntagende motion på mindre hold, tilbyder vi også skånsom vandgymnastik og varmtvandstræning. Dette tilbud er til alle der ønsker at dyrke motion, men har særlige behov som kræver mere individuel tilpasning. Vi tilbyder følgende former for motion i vand:
Skånsom vandgymnastik for overvægtige
Skånsom vandgymnastik brystopererede
Varmtvandstræning for dig der lider af gigt eller andre lidelser
Vi tager højde for dine behov, og vil derfor tilpasse træningen derefter. På nogle af vores skånsomme motionshold vil der være en fælles opvarmning, for derefter at gå over til individuel træning. Du får mulighed for at møde andre i samme situation, og dermed få afklaret spørgsmål eller føle dig mere tilpas mens du dyrker motion.

Hvor kan jeg gå til vandgymnastik og varmtvandstræning?
Du kan gå til et af FOF Sydøsts kurser i vandgymnastik i Haslev, Vordingborg, Sakskøbing og  Rødby. Du kan gå til varmtvandstræning i Vordingborg. De aktuelle hold kan du se på hjemmesiden, hvor du også kan tilmelde dig under hvert enkelt.

Hvis du har spørgsmål, så kan du altid læse om de aktuelle hold, eller kontakte os på 30745671