Skip to content

Gyrokinesis

Gyrokinesis

Gyrokinesis er en motionsform der kombinerer fysisk og mental træning.
Du får en mere smidig krop samtidig med at du finder fokus og får ny energi.

Gyrokinesis er fysisk og mental træning
Gyrokinesis er en motionsform der kan sammenlignes med yoga og Tai Chi, da den kombinerer mental og fysisk træning. Igennem langsomme og cirkulære bevægelser motioneres kroppens muskler og led, og du finder samtidig en indre ro og balance. Ved at styrke kroppens muskler og finde en mental ro, får du løsnet op for spændinger i kroppen som kan forårsage hovedpine og irritation. Den indre ro og balance kan være med til at sænke dit stressniveau og give dig mere energi. Øvelserne vil derfor kunne give dig mere overskud i hverdagen, og du vil kunne bruge dem til at sikre at du ikke bliver stresset, får spændinger i kroppen eller oplever søvnbesvær.

Så hvis du gerne vil have en stærkere og sundere krop, samtidig med et større mentalt overskud, skal du tilmelde dig et af vores kurser i Gyrokinesis.

Hvem kan deltage i undervisningen?
Vores kursus i Gyrokinesis er for alle, uanset alder. Hvis du lider af Fibromylagi, vil du også kunne få noget ud af undervisningen. 

Hvor kan jeg gå til Gyrokinesis på Sydsjælland?

FOF Sydøst tilbyder Gyrokinesis i Haslev og Fakse Ladeplads. Tidspunkter og placering kan du se under selve holdet.

Yderligere oplysninger
Du kan læse om Gyrokinesis under selve holdet, hvor du også kan tilmelde dig. Hvis du har spørgsmål, så kontakt FOF Sydøst på tlf: 30745671