Skip to content
Motion og bevægelse i FOF

Skånsom motion

Skånsom motion

Få hensyntagende motion og kom i form med FOF Sydøst
Skånsom motion er for dig der har brug for motion i et roligere tempo, på mindre hold. På vores kurer i skånsom motion, tager vi hånd om den enkelte deltager. Det betyder at du får det optimale ud af øvelserne, og vi sikrer at du får korrekt og hensyntagende træning.

Skånsom motion – alsidig træning af kroppen

I FOF Sydøst tilbyder vi en lang række skånsomme motionshold. Vi tilbyder et skånsomt motionshold, hvor vi laver en alsidig træning der giver mere styrke, smidighed, bedre kondition og balance. Ud over dette, tilbyder vi også følgende former for hensyntagende motion:

SMART TRAINING – få trænet hjernen
, hukommelsen, sanserne samt motorikken.
Stærke og smidige fødder – få styrket fødderne og balancen. Vi vil styrke og træne fødderne så du bedre kan undgå faldskader.
Herremotion – et hensyntagende motionshold for senior herrer. Få forbedret formen mens vi leger og konkurrerer med hinanden.
Skånsom motion -  hensynstagende hold hvor der er tid til individuel instruktion
 Så hvis du er interesseret i at dyrke hensyntagende motion, er der meget at vælge imellem.

Hvem kan deltage på jeres skånsomme motionshold?

Alle der har brug for mere skånsom og hensyntagende motion, kan deltage på et af disse motionshold. Der vil blive taget hensyn til hver enkelt deltager, og dermed får du tilpasset motionen efter dine behov.

Hvor afholdes de hensyntagende motionskurser?

FOF Sydøst tilbyder skånsom motion i Fakse, Fakse Ladeplads, Haslev, Nykøbing Falster. De aktuelle tidspunkter kan du se under de enkelte hold.

Få mere information
Hvis du gerne vil vide mere om vores skånsomme motionshold, så kan du læse mere om de enkelte hold nedenfor. Hvis du har spørgsmål, så kan du kontakte FOF Sydøst på tlf. 30745671