Skip to content
Musikundervisning i FOF

Musik og sang

Musik og sang

Lær at synge eller lær at spille guitar, violin og klaver hos FOF Sydøst
Har du spillet guitar tidligere, og vil spille igen? Vil du lære at spille på et instrument og leder efter professionelle undervisere? FOF Sydøst tilbyder en lang række kurser i musikundervisning og sangundervisning, for begyndere og øvede. Du kan læse mere nedenfor, eller tilmelde dig allerede nu, i menuen til venstre.

Musikundervisning og sangundervisning for let øvede og øvede
Vil du gerne lære at spille på et instrument? så har FOF Sydøst tilbud indenfor guitar, klaver og violin. Vi har tilbud til dig, der gerne vil lære det hele fra grunden og undervisning for dig der er øvet. Hvis du er øvet, og har spillet guitar før, tilbyder vi guitarundervisning for øvede. Vi sørger for at tage udgangspunkt i dine behov, uanset om du er let øvet eller øvet. Der vil derfor være et hold til dig, uanset dit behov.

Sangundervisning – få det bedste ud af din stemme
For dem der ønsker at blive bedre til at synge, tilbyder vi også sangundervisning. Her arbejder vi med teknikkerne, og får sammen udviklet en sangteknik der understøtter din stemme bedst, så du kan få mest ud af den. Vores sangundervisning er for dig der gerne vil være bed til at synge eller for dig der synger i kor, band eller andet.

Musikundervisning for alle på Sydsjælland og Lolland-Falster

FOF Sydøst tilbyder mange forskellige former for musikundervisning på Sydsjælland og Lolland-Falster. Om du er mere til instrumental musikundervisning eller til sangundervisning gør ingen forskel, da vi har forskellige hold til de forskellige behov. Så hvis du vil lære at spille på et instrument eller genopfriske dine færdigheder, så har vi musikundervisningen til dig. Vi har musikundervisning i Nykøbing Falster, og Vordingborg og sangundervisning i Vordingborg og Stege. 

Du kan se hvilke former for musikundervisning vi tilbyder i menuen til venstre, og tilmelde dig med det samme. Har du nogen spørgsmål, så kan du enten kontakte musiklæren for det enkelte hold eller FOF Sydøst på 30745671.