Skip to content

BEMÆRK VENLIGST at der er løbende optag på rigtig mange hold. Kontakt kontoret på 7625 8988 og forhør dig om dine muligheder. På gensyn.

Corona - information til kursister

Kære Kursister
Nedenfor forsøger vi løbende at holde jer orienteret i forhold til vores hold og foredrag i denne corona-tid. Vi beklager meget de gener, det giver. Vi gør alt for at løse udfordringerne til alles bedste. 

01.02.22 💚 Restriktioner ophører - også i aftenskolen

Epidemikommissionen har vurderet, at Corona ikke længere skal kategoriseres som en samfundskritisk sygdom. Derfor bortfalder alle restriktioner i aftenskolen fra og med den 1. februar 2022. Det vil bl.a. sige, at der ikke længere er krav om coronapas og mundbind. 

Vi opfordrer til, at alle stadig fastholder de gode vaner, som vi har vænnet os til gennem de sidste par år. Pas fortsat godt på hinanden.

13.01.22 💚 Aftenskolen er åben igen!

Nu er det sikkert og vist at vi må genåbne fra og med på mandag den 17.01.21. Det betyder, at vi nu kan starte hold op igen. Mødegange, der har været berørt af nedlukningen, vil som udgangspunkt blive flyttet og lagt til i slutningen af holdet. Er der ikke tilstrækkelig med deltagere på et hold, vil vi rykke opstarten yderligere nogle uger i håb om at flere kan nå at tilmelde sig.

I forbindelse med genåbningen er følgende restriktioner gældende:

  • Håndsprit skal benyttes og er tilgængelig både ved indgange og i lokaler
  • Der skal bæres mundbind inde i lokalerne indtil man har fundet sin plads
  • Deltagerne skal kunne fremvise et gyldigt Coronapas eller en gyldig negativ test der er under 48 (kviktest) / 72 (PCR) timer gammel.  

Det er og har været svære kår for både undervisere, deltagere og kontoret med rigtig megen administration til følge. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle, både deltagere, undervisere og personalet på kontoret for jeres fortsatte opbakning og forståelse. Vi gør vores bedste for at nå, at få alle hold på plads og håber endnu engang på jeres opbakning og forståelse, hvis der skulle opstå fejl undervejs. 

Lad os håbe, at det er sidste gang at vi skal igennem en nedlukning. Vi glæder os rigtig meget til at se jer alle igen.  

 

19.12.21 💚 Aftenskolen er igen nedlukket

Desværre er smittetrykket med covid-19 stigende, og myndighederne har nu indført nye tiltag. Aftenskolen er derfor nedlukket fra den 19. december 2021 til og med den 16. januar 2022. Ligesom resten af kultur- og fritidslivet får disse nye tiltag desværre også konsekvenser for aftenskolerne. Derfor gælder følgende:

  • Vores kontor er lukket for personligt fremmøde frem til og med 16. januar 2022.
  • Vi er tilbage ved telefonerne og mail igen den 05.01.22 kl. 10.00.
  • Vi aflyser alle planlagte aktiviteter, uanset type, med afholdelse fra og med søndag den 19. december 2021 til og med søndag den 16. januar 2022.
  • De mødegange, som er omfattet af nedlukningen, vil enten blive helt aflyst eller flyttet til senere afholdelse. Dette er ikke afgjort endnu.  
  • Når vi ved, hvornår vi må starte op igen, betaler vi de aflyste mødegange tilbage. Det er en stor opgave at udregne og udbetale kompensation til de flere tusinde berørte kursister. Tilbagebetalingen vil ske så snart vi ved, hvornår vi må gå i gang med undervisningen igen. Det muliggør, at vi kun skal foretaget én samlet tilbagebetaling. Vi håber på din forståelse herfor. 
  • Mødegange der flyttes til anden dato, tilbagebetales ikke. 

Vi kan ikke gøre så meget mere lige nu, vi håber på din fortsatte opbakning til FOF.