Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

friluftsliv skovtur gåtur i skov

Friluftsliv - teambuilding og ture

Friluftsliv - teambuilding og ture

FOF har indgået samarbejde med Willi Squindo fra Outdoor-connection. Willi er et ægte friluftsmenneske på en jordnær og afslappet måde. Du vil få trygge rammer for at nyde livet i naturen. Med kompetent vejledning og instruktion vil du få det bedste ud af en tur eller et kursus. Om det er ved lejrbålet, bueskydning, på kano- eller kajakturen, på shelter-tur, er det den gode oplevelse, der står i centrum af aktiviteterne. 

For Willi er det vigtigt, at du bliver set og føler dig tryg og godt tilpas i den aktivitet, du deltager i. Ud over de nævnte aktiviteter kan FOF sammen med Willi tilbyde skræddersyede ture til  firmaevents, personaleaktiviteter etc.

Willi Squindo og er født og opvokset i Schweiz. Friluftslivet har været en del af hans liv allerede fra barnsben, mest i form af vandring i alperne, hygge ved bål og overnatninger i naturen. Willi har følgende kompetencer:  Friluftsvejleder DGI havkajakinstruktør 2 DKF Havkajak instruktør 1 og IPP3 roer Kanosamråd Kanioinstruktør 3 Klatreinstruktør 1 Bueskydningsinstruktør Førstehjælpsuddannelse Åbenvand livredder for instruktører.

 
   

Kontakt FOF på 76258988 eller mail soj@fof.dk for en snak og dine/jeres ønsker og behov.