Skip to content

Vær' opmærksom på at vores kontor og telefoner er lukket fra og med fredag d. 28. juni og først åbner igen torsdag d. 1. august kl. 13.00. Hjemmesiden holder ikke ferie og er klar til at betjene dig. Tilmeld dig gratis vores nyhedsbrev via linket til højre. God sommer og på gensyn.

Tilmelding til nyhedsbrev

ADHD - en anderledes måde at være i verden

Gennem de sidste 20 år er antallet af voksne, der bliver diagnosticeret med ADD/ADHD, steget voldsomt.

Der har været en stigende erkendelse af, at udfordringer med at håndtere hverdagslivet kan være begrundet i diagnosen. Når man taler med mennesker, der har en ADD/ADHD-diagnose, vil man ofte høre dem sige: Jeg har altid følt mig anderledes. Men hvad handler det om? Hvad er det for en anderledeshed? Hvordan opleves det indefra, men også fra omverden? Hvad kan man ændre til det bedre – og hvad må man lære at leve med?

Jens Brejnrod og Helle Holmen har afholdt kurser og vejledt hundredvis af voksne med en ADD/ADHD-diagnose gennem de sidste 15 år. De har gennem har gennem undervisning og individuelle samtaler fået et unikt indblik i de mange forskellige, men samtidig også fælles, udtryk, diagnosen har.

Foredragets første del sætter fokus på, hvordan det opleves at leve med en ADD/ADHD-diagnose og de mekanismer, der ligger bag diagnosen. Alt sammen belyst gennem eksempler fra dagligdagen.I anden del af foredraget er der fokus på, hvad der kan være på spil i relationen til pårørende, venner og professionelle og hvordan man kan arbejde med sine udfordringer sammen med andre.

Det handler bl.a. om eksistens, accept og kommunikation som vigtige elementer i at skabe forandringer i livet.

Om Jens Brejnrod:

Jens Brejnrod er oprindeligt uddannet musikpædagog og er tidligere lektor på læreruddannelsen. Han har over 20 års erfaring som voksenspeciallærer i Aarhus Kommune, hvor han siden 2008 har udviklet og undervist i kurser for voksne med ADHD, professionelle og pårørende sammen med Helle Holmen.

Om Helle Holmen:

Helle Holmen er uddannet lærer med en diplomoverbygning i psykologi. Hun har arbejdet i folkeskolen og fra 2009 som voksenspeciallærer i Aarhus Kommune, hvor hun udvikler og underviser i kurser for voksne med ADHD, professionelle og pårørende sammen med Jens Brejnrod. Hun har desuden været skoleleder på den interne skole på den socialpsykiatriske behandlingsinstitution Holmstrupgård.

Sammen har de www.voksnemedadhd.dk, som udbyder kurser og foredrag om adhd. I 2018 udgav de sammen materialet Kaptajn i eget liv – et samarbejdsredskab til voksne med ADHD, som er et frit tilgængeligt og kan findes på adhdkaptajn.dk

Unummererede pladser.

Der kan købes drikkevarer i pausen.

 

 

Information

  • Dato 24.10.2024-24.10.2024
  • Adresse Stouby Multihus
    Idrætsvej 12
    7140 Stouby
  • Lokale Multisalen
  • Bemærkninger Unummerede pladser. Tilsendt faktura bruges som billet og forevises ved indgangen. Der kan købes drikkevarer i pausen.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 24.10.2024 19:00-21:00 Stouby Multihus Jens Brejnrod og Helle Holmen
2 Torsdag 24.10.2024 19:00-21:00 Stouby Multihus Jens Brejnrod og Helle Holmen

Jens Brejnrod og Helle Holmen