Skip to content

SOMMERFERIELUKKET PÅ KONTORET - Fra og med 1. juli til og med 2. august holder kontoret sommerferielukket. Det betyder, at du ikke kan ringe eller få besvaret dine mails i denne periode. Du kan stadig tilmelde dig hold via hjemmesiden. Få seneste nyheder og inspiration til nye kurser og oplevelser, ved at tilmelde dig vores nyhedsmail - God sommer fra os på kontoret!

Æselvandring

Æselvandring

Ganske vist var min rejse en pause fra hverdagens rutiner og forpligtelser, men på den anden side har jeg aldrig, hverken før eller siden, mærket livet så intenst. Efter en fuldstændig uventet skilsmisse havde jeg brug for at komme væk. Det jeg søgte, det, som jeg vidste ville gøre mig godt: fraværet af mennesker, selskab af et dyr og det at være i naturen. Derfor tog jeg til Spanien, hvor jeg fandt mig et æsel, Jorge og sammen vandrede vi to måneder gennem det sydlige Spanien til Portugal. 

Det blev en rejse fuld af forunderlige oplevelser. Hver morgen vågnede jeg med en spændt forventning til, hvad dagen ville bringe. Og når jeg om aftenen kravlede i min sovepose, var det med følelsen af at være det mest priviligeret menneske på jorden.

Klik her og: Se Marias lille film fra hendes rejse