Skip to content

SOMMERFERIELUKKET PÅ KONTORET - Fra og med 1. juli til og med 2. august holder kontoret sommerferielukket. Det betyder, at du ikke kan ringe eller få besvaret dine mails i denne periode. Du kan stadig tilmelde dig hold via hjemmesiden. Få seneste nyheder og inspiration til nye kurser og oplevelser, ved at tilmelde dig vores nyhedsmail - God sommer fra os på kontoret!

Altid lykkelig – på godt og ondt!

Altid lykkelig – på godt og ondt!

Når livet de seneste 10 år har omfattet konkurs, alvorlig diabetes og livstruende cancer med diverse senfølger, kan man så være lykkelig?? JA – men det kommer ikke af sig selv!

Britta og Svenning Ravn har været lærere og leder af den katolske skole i Vejle i knap 20 år, har haft selvstændig stresscoach-virksomhed, hotel og galleri i 14 år - og ind over det hele - by- og amtsrådsarbejde. I 2012 flyttede de til Sjælland for at være i nærheden af deres datter og hendes familie.

Gennem deres anderledes foredrag bevidstgør de tilhørerne om det at fastholde et lykkeligt liv på trods af personlige udfordringer, sygdom og pandemi. I løbet af foredraget kommer de omkring fakta, dialog, digte, musik og sange samt erfaringer fra et kalejdoskopisk liv! 

Tilhørerne må indstille sig på smil, alvor og latter, lidt aktivitet og værktøjer til fastholdelse af et lykkeligt liv.