Skip to content

SOMMERFERIELUKKET PÅ KONTORET - Fra og med 1. juli til og med 2. august holder kontoret sommerferielukket. Det betyder, at du ikke kan ringe eller få besvaret dine mails i denne periode. Du kan stadig tilmelde dig hold via hjemmesiden. Få seneste nyheder og inspiration til nye kurser og oplevelser, ved at tilmelde dig vores nyhedsmail - God sommer fra os på kontoret!

At rejse sig fra asken

At rejse sig fra asken

Efter 11 år som patient i det psykiatriske system, utallige indlæggelser, utallige bæltefikseringer og massiv selvskade, er det lykkedes mig at rejse mig af asken og skabe et nyt liv. Ikke et liv, der ligner det, jeg havde inden, men et nyt og meningsfuldt liv.

Tag sammen med mig på en rejse ind i sindets mørke kroge og opdag her, at selv i de mørkeste stunder er der håb. At selvom alt og alle har givet op på dig, er det muligt at rejse sig igen.

Om Cecilie

Jeg er årgang 1983 og har igennem mange år været svært udfordret psykisk. Jeg har et utal af bæltefikseringer og andre tvangsforanstaltninger bag mig. Jeg har selvskadet i et væk. Jeg har boet på bosted i 7 1/2 år og er undervejs blevet opgivet af psykiatrien. 
 
Måske er det en historie, I har hørt før, men min historie er, at jeg nu bor i min egen lejlighed, har skånejob og ikke længere bliver indlagt eller er selvskadende. Jeg er uddannet folkeskolelærer. Derudover har jeg været synlig i medierne i flere omgange, både i forbindelse med sidste valg, hvor jeg havde et samarbejde med DR om at sætte fokus på psykiatrien. 

Se mere her på min hjemmeside: Cecilie Skovbjerg