Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte

Kærlighedsbegrebet er udfordret i disse år. Til trods for skilsmissestatistikkerne håber vi stadig på at leve lykkeligt sammen til vores dages ende. Så hvorfor lykkes det ikke rigtig for os?

Denne aften udfordrer Jytte Vikkelsøe vores forestillinger om forelskelse, romantik og kærlighed, når hun kortlægger, hvorfor vi aldrig forelsker os i den forkerte, og hvorfor vejen til det kærlighedsliv, vi så inderligt længes efter, altid går gennem vores mest fastlåste parforholdskonflikter.

I hendes banebrydende bog »Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte« fra 2017, er en af de mest overraskende konklusioner, at de uoverensstemmelser, der senere ødelægger selv de bedste parforhold, er bygget ind i forelskelsen helt fra begyndelsen. Uden konflikt ingen forelskelse – du forelsker dig altid i et menneske hvis personlighed bærer kimen til konflikt med netop dig i sig. 

Kom og få en helt ny forståelse af kærlighedens forunderlige, livgivende væsen og funktion, så parforholdet kan leve og blomstre, og hvem ved … måske helt til døden jer skiller?

Efter pausen besvarer Jytte spørgsmål, så hav gerne et spørgsmål klar til hende.

Der er mulighed for at købe et signeret eksemplar af Jyttes bog i pausen. Har du allerede bogen, signerer hun den selvfølgelig gerne til dig :-)