Skip to content

BEMÆRK at der er løbende optag på mange af vores kurser. Kontakt kontoret for tilmelding og reduceret pris, ring 76258988. Hold dig orienteret om vores aktiviteter via vores nyhedsbrev ==>

Tilmelding til nyhedsbrev

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte

Kærlighedsbegrebet er udfordret i disse år. Til trods for skilsmissestatistikkerne håber vi stadig på at leve lykkeligt sammen til vores dages ende. Så hvorfor lykkes det ikke rigtig for os?

Denne aften udfordrer Jytte Vikkelsøe vores forestillinger om forelskelse, romantik og kærlighed, når hun kortlægger, hvorfor vi aldrig forelsker os i den forkerte, og hvorfor vejen til det kærlighedsliv, vi så inderligt længes efter, altid går gennem vores mest fastlåste parforholdskonflikter.

I hendes banebrydende bog »Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte« fra 2017, er en af de mest overraskende konklusioner, at de uoverensstemmelser, der senere ødelægger selv de bedste parforhold, er bygget ind i forelskelsen helt fra begyndelsen. Uden konflikt ingen forelskelse – du forelsker dig altid i et menneske hvis personlighed bærer kimen til konflikt med netop dig i sig. 

Kom og få en helt ny forståelse af kærlighedens forunderlige, livgivende væsen og funktion, så parforholdet kan leve og blomstre, og hvem ved … måske helt til døden jer skiller?

Efter pausen besvarer Jytte spørgsmål, så hav gerne et spørgsmål klar til hende.

Der er mulighed for at købe et signeret eksemplar af Jyttes bog i pausen. Har du allerede bogen, signerer hun den selvfølgelig gerne til dig :-)


Information

  • Dato 12.04.2023-12.04.2023
  • Adresse Bygningen, Vejle
    Ved Anlæget 14B
    7100 Vejle
  • Lokale Store sal
  • Bemærkninger Unummerede pladser. Tilsendt faktura bruges som billet og forevises ved indgangen. Dørene åbnes kl. 18.30. Inkl. pause 15 min, hvor der vil være salg af drikkevarer i caféen.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 12.04.2023 19:00-21:00 Bygningen, Vejle Jytte Vikkelsøe

Jytte Vikkelsøe

Jytte Vikkelsøe er forfatter, parterapeut og ph.d. i socialpsykologi. Mange vil kende hende fra TV og podcasts så som DR2’s temalørdage ’Mor er den værste i verden’ og ’Hurra for krisen i parforholdet’ og den meget populære DR-podcast ’Hjerteflimmer for voksne’.