Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
Lærke Bagger

En aften med Lærke Kløvedal

En aften med Lærke Kløvedal

Opvæksten i Thy er omdrejningspunkt for Lærke Kløvedals erindringsbog, som hun vil fortælle om denne aften.

Et poetisk og usentimentalt foredrag om, hvad og hvem der former os – på godt og på ondtOm at være barn af eventyrere og idealister, men savne kort og kompas til virkeligheden. 

Lærke vokser op med et berømt efternavn og en familie i evig bevægelse. Hun har ni sted- og halvsøskende, men føler sig mest som enebarn. Hendes far sejler på verdens syv have og fylder meget, selv om han findes meget lidt i Lærkes liv. Hendes mor flytter i kvindekollektiv i en flække i Thy og senere sammen med en ny mand. Den unge Lærke kan hverken finde sine ben i provinsens ungdomsliv eller i sin fars storfamilie af larmende eventyrere. Først da hun flytter til København, lander hun i et liv, der føles som hendes eget.

Gennem en række krydsklip mellem opvækst og voksenliv, Vesterhav og storby, sansning og refleksion tegner Sømærke et ømt og nøgternt generationsportræt.

Et stærkt og rørende foredrag om rastløshed og længslen efter at finde et ståsted. Og om at turde møde dyb, varig kærlighed, når man er vokset op med idealet om stormfuld og forbigående forelskelse.

  Foredraget er lavet i samarbejde med: