Skip to content

BEMÆRK at der er løbende optag på mange af vores kurser. Kontakt kontoret for tilmelding og reduceret pris, ring 76258988. Hold dig orienteret om vores aktiviteter via vores nyhedsbrev ==>

Tilmelding til nyhedsbrev

Er du dus med himlens fugle?

Er du dus med himlens fugle?

Kom og hør om nogle af alle de flotte fugle, vi har i Danmark. Nogle er store, andre små, nogle har mange farver andre få og en del bliver i DK, mens andre flyver sydpå. Om vinteren får vi også gæster nordfra, men de bliver her ikke og yngler. 

De fleste fugle er meget hurtige i luften og kan derfor være svære at kende forskel på. Til foredraget vil I høre mere om, hvad man kan gøre for at finde ud af hvilken fugl, der lige fløj over frokostbordet eller sidder på fuglefoderbrættet m.m.
 
Lige om lidt kan vi også høre rigtig mange fugle synge fra tidlig morgen til solen går ned, da ynglesæsonen starter. Viben ankommer til Danmark sidst i februar og rødhalsen har været her hele vinteren ligesom skovspurven, blåmejsen og gærdesmutten. Om nogle måneder kommer gøgen og nattergalen, mens ravnen, rågen og kragerne er her hele året.
 
Hvorfor overvintrer nogle fugle og andre ikke? Hvordan finder fuglene vej til Nordafrika f.eks. og tilbage igen? Hvor sover fuglene om natten og hvordan overlever de storme og stærk vind?
 
Jeg vil glæde mig til at se dig og du er velkommen til at medbringe spørgsmål.