Skip to content

BEMÆRK at der er løbende optag på mange af vores kurser. Kontakt kontoret for tilmelding og reduceret pris, ring 76258988. Hold dig orienteret om vores aktiviteter via vores nyhedsbrev ==>

Tilmelding til nyhedsbrev
Foredrag Susanne Diemer FOF Sydøstjylland

Er du klar på et samfundsnedbrud, hvor strømmen ryger, og mad og medicin er en mangelvare?

Det er det scenarie, man forbereder sig på i Finland lige nu. Grundet Finlands ønske om at indtræde i Nato frygter Finland et cyberangreb fra Rusland, som vil resultere i, at Finlands strømforsyning bliver nedbrudt. Og netop det scenarie har Susanne Skov Diemer forberedt sig på og ovenikøbet skrevet en bog om.

Susanne Skov Diemer er tidligere sikkerhedskoordinator på Den Amerikanske Ambassade i København og hun arbejder til daglig som CEO for en sikkerheds- og efterretningsvirksomhed. Hun har skrevet bogen 'Forbered dig bedst på det værste,' hvor hun nøje forklarer, hvordan man skal håndtere en krise med blandt andet strømsvigt.

Et cyberangreb på vores strøm er en af de ting, der relativt nemt kan sættes i stand. Det koster nærmest ingenting at lave et angreb på vores strømforsyning. Det kan koste helt ned til 50 dollar at bestille sådan et angreb. Et cyberangreb kan ske på et sekund, uden at nogen har set det komme. Derfor har Susanne Skov Diemer et altoverskyggende råd, når man skal forberede sig på det værste. Er du klar til at høre dette råd?

Gå ikke glip af denne spændende aften, hvor Susanne deler ud af al sin erfaring og ikke mindst vigtigheden af den mentale forberedelse.