Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her

Er en god mor en lykkelig mor?

Er en god mor en lykkelig mor?

Hvad er det for noget med at både lykken, angsten og vreden bliver forstærket, når man får et lille barn? Og hvad gør man, når forventningerne til en god mor er at være en lykkelig mor? Hvad gør man når man føler ALTING voldsommere? Og bør man reagere på det eller ej? Hvem har ansvar for den gode stemning?
Og hvordan hulen får man en pause ind imellem?

Hør Laura Vilsgaard fortælle om lykkebegrebet som noget, der har forandret sig meget de seneste 100 år og hør hendes forklaring på, hvorfor mange kvinder i dag bliver taget som gidsler i vores forventning til et lykkeligt liv.
Laura Vilsgaard er iværksætter bag Jegermor, der er et podcastunivers og et mentorforløb til kvinder på barsel. Laura har skrevet speciale om efterfødselsreaktioner som et sociologisk fænomen og hendes podcasts om forældreskab og livsovergange er lyttet til over 100.000 gange.

Hun vil i foredraget udfolde nogle af de mest almindelige situationer, hvor mange kvinder oplever en utilstrækkelighed som mor og fortælle om hvordan hun arbejder med at bevæge sig fra skam til accept – en bevægelse, der er vigtig at blive fortrolig med når man gennemgår store livsovergange.
Babyer er velkomne til foredraget.

Efter foredraget på ca. 75 min. er der mulighed for spørgsmål. 

 

Det siger andre siger om Lauras tidligere foredrag:

Lauras foredrag rørte mig rigtigt meget. Jeg græd faktisk. Laura fik åbnet op for det der er svært at snakke om som mor. Hun gjorde det på en oprigtig, ærlig, kærlig og humoristisk måde. Har lyttet meget til appen, som jeg er kæmpe fan af. Men at være til foredraget gav noget helt specielt. Vil helt klart gerne til endnu et af Lauras foredrag – det er meget givende! Man kan se sig selv i så mange situationer, hun beskriver. Kan anbefales!

Sanne, mor til to små drenge på 1 og 3 år.

Laura er indlevende i din fortælling om moderskabet og deler ærligt og smukt om de hårde og følsomme sider af moderskabet. Hendes fortællinger er med til at give en ro når man er blevet mor og det giver plads til mere selvforkælelse og kærlighed.

Amalie, mor til en dreng på 2 år.

Jeg er glad for, at Laura holder fast i en retorik, hvor nuancerne belyses og tvivlen italesættes og råd kan findes et sted i mellem. Råd i en form,hvor selvbebrejdelse ikke fremmes.

My, mor til 3 børn.