Skip to content

Juhuuu vi er på vej mod en reel genåbning. Vi udbyder lige nu sommerhold og er i fuld gang med at oprette hold til efteråret, derfor roder det lidt på hjemmesiden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så vi kan holde dig orienteret. Du kan tilmelde dig via linket til højre. Vi glæder os til at holde dig informeret.

Nyhedsbrev

Cykeldrengene alene i vildmarken

Cykeldrengene alene i vildmarken - hold kæft vi har det godt!

Vi, Cykeldrengene, har netop vundet femte sæson af DR1’s fjernsynsprogram, Alene i Vildmarken, og er nu klar til at brøle de magiske ord, ”Hold kæft, vi har det godt!”, ud i jeres lokaler.

Foredraget omhandler meget mere end sejren i, Alene i Vildmarken. Vores helt særlige venskab fra 5 års alderen til nu – at dele livets op og nedture, samt at opnå vores mål i fællesskab.

For foruden sejren af Alene i Vildmarken, har vi også hårrejsende fortællinger om vores jordomrejse på cykel, hvor vi drog alene ud i den store verden som to 21-årige knægte og tilbagelagde 24.391 kilometer, for da, at vende hjem som mænd. 

Vores helt særlige styrke, er vores positive energi samt vores mentale værktøjer, hvor vi i foredraget på 2 x 45 min b.la. vil belyse, disciplin, målrettethed, accept, motivation, selvindsigt, perspektiv, horisont, bevidsthed, at konsultere, evaluere og meget mere. 

 
   
 

Foredrag har i den grad til formål at inspirere folk til at leve og ikke overleve – indstilling er altafgørende, for uanset om du tror du kan eller ikke kan, så har du ret.

Vi vil selvfølgelig belyse vejen gennem castingen til Alene i Vildmarken og oplevelserne bag kameraet – I 32 dage.

Under hele foredraget vil i kunne opleve alle de fysiske genstande, som har været en del af vores rejser (Jorden rundt på cykel & Alene i Vildmarken). Cykler, udstyr, trofæer, pokalen fra Alene i Vildmarken samt andre genstande set på TV. 

De magiske ord, ”Hold kæft, vi har det godt!”